31 Aralık 2013 Salı

2013 Favorileri - Göz Makyajı / 2013 Favourites - Eye Makeup


Merhaba! 2013 favorileri yazılarımın ve 2013'ün son gününe geldik. Kapanışı makyajın en sevdiğim kısmı olan göz makyajıyla yapmak istedim, karşınızda bu yıl en çok sevdiğim ve en sık kullandığım göz makyajı ürünleri.

Hey everyone! I can't believe this is the last day of 2013, it's also the last day of my 2013 favourites posts. I wanted to finish these posts with my eye makeup favourites, because eye makeup is what excites me the most as it's what you can play with the most. 

30 Aralık 2013 Pazartesi

2013 Favorileri - Yüz Makyajı / 2013 Favourites - Face Makeup


Merhaba! Bu yılki favorilerim yazılarıma bugün yüz makyajı favorilerimle devam ediyorum. Yüz makyajı bence makyajın en önemli unsuru, güzel görünen bir yüz makyajı yaptıktan sonra sadece bir rimel ve bir rujla bile kurtulabilirsiniz, ama tam tersi bence biraz zor. Bu favorileri seçmek benim için aslında oldukça kolay oldu, çünkü bu ürünlerin çoğu kendi kategorilerinde benim için vazgeçilemez olmayı başardılar.

Hey everyone! My yearly favourites posts continue with my face makeup favourites today. I believe no matter how much effort you put on the rest of your makeup, if your base doesn't look good, your overall makeup won't look good. But if you had your base done well, you can get away with a little mascara and a lipstick for sure. These products really stood out to me this year, most of them are my holy grail products, so the favourites in this post were quite easy for me to pick. Let's dig in!

29 Aralık 2013 Pazar

2013 Favorileri - Dudak Ürünleri / 2013 Favourites - Lip Products


Merhaba! Sonunda bu yılki favorilerimin beni en çok heyecanlandıran kısmına geçiyorum: makyaj malzemeleri. Bugün bu yıl boyunca en çok sevdiğim ve en sık kullandığım rujlardan bahsedeceğim. Tam bir ruj manyağı ve günlük makyaj çantasında bile en az 6-7 ruj taşıyan biri olduğumdan (şaka değil) favorilerimi 13 taneye indirmek bile benim için çok zor oldu.

Hey everyone! It's finally the time to move to my ultimate favourite make up products of 2013, starting today with lip products. Being a total lipstick junkie, narrowing my favourites down was a real nightmare for me, so, 13 lipsticks are what I ended up with. 

28 Aralık 2013 Cumartesi

2013 Favorileri - Saç Bakımı / 2013 Favourites - Hair Care


Merhaba! Güzellik ve bakım söz konusu olduğunda beni makyajdan sonra en çok heyecanlandıran şey saç bakımı. Dalgalı, uzun ve kontrol etmesi oldukça zor saçlara sahip biri olarak saçlarım için çok fazla ürün kullanıyorum ve sürekli yeni ürünler deniyorum. Ama yukarıdaki 11 ürün benim vazgeçilmezlerim, bitirdikçe alacağım ürünler, dolayısıyla bu yılki favorilerim arasında yerlerini aldılar.

Hey everyone! Hair care is what gets me the most excited after makeup, having really long, wavy, hard to control hair, I use a lot of products and I'm constantly in a search for new ones. But the ones in this post have been my favourites all year long, and I will repurchase all of them when I run out. 

27 Aralık 2013 Cuma

2013 Favorileri - Cilt Bakımı / 2013 Favourites - Skin Care


Merhaba! Bugün sizlere bu yılki favori cilt bakımı ürünlerimden bahsedeceğim. Bu yazı biraz uzun olacak, aslında ikiye bölmeyi düşündüm ama 2013'ün kalan her günlerinde bahsedeceğim başka bir favori ürün kategorisi var, o nedenle bölemedim. Tüm ürünleri kısa kısa yorumlayarak yazıyı olabildiğince kısaltmaya çalışacağım.

Hey everyone! Today's post is about my 2013 skin care favourites, and this is going to be quite a long one. I wanted to split it into two but I've planned a different category of favourites for every remaining day of 2013, so please bear with me until the end of this post.

26 Aralık 2013 Perşembe

2013 Favorileri - Fırçalar & Diğerleri / 2013 Favourites - Tools


Merhaba! Yılın favorileri yazılarımda 2. gün ve bugün makyajın olmazsa olmazları, fırçalar ve makyaja yardımcı diğer şeylerden bahsedeceğim. Yine bu kadar az ürün seçmek çok zor oldu ama benim için vazgeçilmez olanları seçmeye çalıştım. 

Hey everyone! It is the second day of my yearly favourites series, and today I'll be telling you about my favourite make-up tools. I'm a total brush junkie, so it was really hard for me to pick this few but I managed to narrow down to my ultimate favourites of this year. 

25 Aralık 2013 Çarşamba

2013 Favorileri - Vücut Bakımı / 2013 Favourites - Body Care


Merhaba! 2013 yılının sonuna geldiğimize inanamıyorum. 2013 benim için çok yoğun, bitmek bilmeyen, ama aslında güzel bir seneydi. 2014'ün çok daha güzel geçmesini umut ediyorum. Yılbaşına kalan 7 günde bu sene içerisinde en sık kullandığım ve en çok sevdiğim ürünleri paylaşacağım ve kısa kısa yorumlar yapacağım. Her şeyi kategorilere ayırdım, bugünün kategorisi vücut bakımı. Haydi başlayalım!

Hey everyone! It's hard to believe that 2013 is finally coming to an end, it felt like it's never going to end (at least to me) and it's been such a busy and intense year, but I have to say, it was nevertheless quite a good year. In the remaining 7 days of this year, I'll be sharing my yearly favourites with you, what I used and loved the most. Today is the body care day, let's dive in!

21 Aralık 2013 Cumartesi

Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio - Snow Shadow


Merhaba! Bugün bence hak ettiği değeri pek görmeyen bir markanın çok sevdiğim bir ürününden bahsedeceğim: Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio'ların Snow Shadow adlı rengi.

Hey everyone! Although I quite like their products, I don't think Shiseido gets talked about enough, so today I wanted to tell you about this Luminizing Satin Eye Color Trio in the shade Snow Shadow. 

19 Aralık 2013 Perşembe

Turuncukasa.com Alışverişim


Merhaba! Geçtiğimiz günlerde Turuncukasa.com'dan yüklü bir Bioderma alışverişi yaptım. Alışverişim hakkında genel bir kaç bilgi verirsem gelecekte bu siteden alışveriş yapacaklara faydalı olabileceğini düşündüm.

18 Aralık 2013 Çarşamba

L'oreal Infallible Far / L'oreal Infallible Eyeshadow - Sahara Treasure


Merhaba! Bugünün konuğu şu ana kadar denediğim farlar arasında en değişik yapıya sahip olan L'oreal Infallible farların Sahara Treasure rengi.

Hey everyone! Today I'll be talking about this eyeshadow called Sahara Treasure by L'oreal Infallible line, which has quite an interesting texture, unlike any eyeshadow I've seen.

Yeni Yıl İstek Listem / New Years' Wishlist


Merhaba! 2014 yaklaşırken ben de şu sıralar en çok istediğim şeylerden oluşan bir istek listesi hazırladım. Bazıları kolayca ulaşamayacağım ürünler olsa da, hayal etmek yasak değil, değil mi? :)

Hey everyone! As 2014 is fast approaching, I created a little (okay, not so little) wishlist. Some of these are pretty hard for me to get, but hey, a girl can dream, right?

16 Aralık 2013 Pazartesi

Rimmel Glam Eyes Dörtlü Far / Rimmel Glam Eyes Eyeshadow Quad - Beauty Spells


Merhaba! Rimmel'in yüz ve dudak ürünleriyle bloglarda sıkça karşılaşıyoruz ama farlarına pek sık rastlamıyorum. Bugün Rimmel'in Glam Eyes Quad adlı serisinden Beauty Spells adlı dörtlü farını inceleyeceğim. 

Hey everyone! It seems to me that the face and lip products by Rimmel are discussed quite a lot in the beauty world but their eyeshadows are a bit overlooked. So, today I wanted to review one of their Glam Eyes Quads, this quad is called Beauty Spells.

15 Aralık 2013 Pazar

The Balm Time Balm Kapatıcı / The Balm Time Balm Concealer


Merhaba! Mükemmel kapatıcı arayışı biliyorsunuz ki asla bitmez, ama bu arayış sırasında keşfettiğim ve çok sevdiğim ürünlerden birinden bahsetmek istiyorum: The Balm Time Balm kapatıcı.

Hey everyone! The search for the perfect concealer obviously never ends but today's guest is something that comes really close to perfect for me: The Balm Time Balm Concealer.

14 Aralık 2013 Cumartesi

Mac - Rebel Ruj / Mac - Rebel Lipstick


Merhaba! Bugünkü yazım bence Mac'in en güzel rujlarından biri olan Rebel üzerine olacak.

Hey everyone! It's finally the time for one of the most beautiful lipsticks from Mac to be featured on my blog, it is the one and only Rebel.

13 Aralık 2013 Cuma

Avon Duo Eyeshadows / Avon İkili Farlar - Crushed Orchid & Warm Cashmere


Merhaba! Bugün size Avon'un ikili farlarından Crushed Orchid ve Warm Cashmere renklerinden bahsetmek istiyorum.

Hey everyone! I wanted to give these Avon duo eyeshadows called Warm Cashmere and Crushes Orchid a try, and the results were quite impressive. Let's take a closer look.

12 Aralık 2013 Perşembe

Nars One Night Stand Allık Paleti / Nars One Night Stand Cheek Palette


Merhaba! Geçtiğimiz günlerde Sephora’da henüz satışa çıkmadı itirazlarına rağmen kendimi acındırarak zorla aldığım Nars Promiscuous Lip Pencil Set’ten bahsetmiştim. Bugün de o alışverişin asıl gözbebeğinden; ilk gördüğüm andan beri istediğim, buraya geleceğinden ümidi kestiğim, geldiğini duyduğum anda beni en yakın Sephora’ya koşturan One Night Stand paletten bahsetmek istiyorum.

Hey everyone! I’ve been heartbroken since I missed the Nars Denmari Cheek Palette and finally Nars created another cheek palette to end my misery. I could finally get my hands on the recent biggest item to lust over in the beauty community: Nars One Night Stand Cheek Palette. 

11 Aralık 2013 Çarşamba

NYC Expert Last Lipsticks


Merhaba! Bugünün yazısı ülkemize nispeten yeni gelmiş sayabileceğimiz, Watsonslarda satılan NYC markasının Expert Last serisindeki rujları üzerine.

Hey everyone! Today I bring you a total drugstore gem: NYC Expert Last Lip Colors.

10 Aralık 2013 Salı

L'oreal Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu / L'oreal Micellaire Water


Merhaba! Bugünün yazısı uzun süre yabancı bloglarda gördüğüm ve ülkemize gelmeyeceğini düşündüğüm ama beni yanıltan, kendisiyle tanışmamızdan beri 4. şişeyi bitirdiğim bir ürün üzerine: L'oreal Üç Etkili Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu.

Hey everyone! Today's guest is a favourite makeup remover of mine, which is quite possible the closest dupe to my beloved Bioderma H2O. 

9 Aralık 2013 Pazartesi

Nars Promiscuous Lip Pencil Set


Merhaba! Sonunda bu yazıyı yazabildiğim için çok mutluyum. Nars Guy Bourdin koleksiyonu uzun bekleyişlerimizin sonunda ülkemize giriş yaptı ve ben geldiklerini duyduğum anda İstinyepark Sephora'ya koşarak bu seti ve One Night Stand allık paletini alıp kasaya gittim. Kasadaki görevli henüz satışa çıkmadılar diyerek satmaya en başta itiraz etse de uzun süren ısrarlarım ve son derece mutsuz bakışlarım sayesinde ikisini de kapmayı başardım.

Hey everyone! It's finally time to write this post, as Nars Guy Bourdin Holiday Collection has just arrived to my country and as soon as I got the news, I practically transported myself to the nearest Sephora in 10 minutes. They told me that the collection wasn't officially on sale yet but as I kept insisting and stood there with my almost teary eyes, they had no other choice but selling me this lip set and the One Night Stand palette.

8 Aralık 2013 Pazar

Clinique Chubby Stick Intense - Plushest Punch


Merhaba! Clinique Chubby Stick Intense serisini ilk çıktıklarından beri denemek istiyordum, ama Lisa Eldridge'in bir videosunda Plushest Punch renginin mükemmelliğini görür görmez Taksim'deki Clinique Store'a koştum. Çıktıklarından beri tüm bloglarda boy gösteren bu kalem rujları yakından inceleyelim istedim. 

Hey everyone! I really wanted to jump on the Clinique Chubby Sticks bandwagon like almost everybody else did, but when I saw the Intense line (which delivers much more color payoff) I couldn't contain my excitement. I particularly fell in love with this one shade, Plushest Punch, when I saw Lisa Eldridge wear it in one of her videos. I basically ran to the nearest Clinique store and got my hands on it and finally managed to cross it over from my wishlist. 

7 Aralık 2013 Cumartesi

Too Faced Milk Chocolate Soleil Bronzer


Merhaba! Bugün size en sevdiğim ve muhtemelen bitirebileceğim tek bronzerdan bahsetmek istiyorum: Too Faced Milk Chocolate Soleil Bronzer. 

Hey everyone! Today's guest is a holy grail for me, and it is probably the only bronzer I will ever be able to finish: Too Faced Milk Chocolate Soleil Bronzer.

6 Aralık 2013 Cuma

LORAC Unzipped Palette


Merhaba! Bugünkü postumda ülkemizde maalesef bulunmayan bir marka olan Lorac'in Unzipped adlı harika paletinden bahsetmek istiyorum. Ben bu paleti Amazon.com üzerinden almıştım ve alışverişimde hiçbir sorun yaşamadım, iyi ki şansımı denemişim!

Hey everyone! Today's post is about an incredibly beautiful eyeshadow palette called Unzipped by Lorac. 

5 Aralık 2013 Perşembe

Make Up For Ever Aqua Cream #16


Merhaba! Bugün sizlere çok severek kullandığım, formülüne, rengine, kalıcılığına, her şeyine hayran olduğum bir üründen bahsediyorum: Make Up For Ever Aqua Cream #16.

Hey everyone! I think the time has come for me to officially confess my love for Make Up For Ever Aqua Cream #16 on my blog. 

4 Aralık 2013 Çarşamba

Sephora Jumbo Liners


Merhaba! Bugünün konuğu bir Sephora alışverişimde kasanın yanında 5'li set halinde oldukça uygun bir fiyata görüp denemek için aldığım Sephora Jumbo göz kalemleri. 

Hey everyone! I saw these Sephora Jumbo Liners as a set at the checkout counter on one of my Sephora visits and I wanted to give them a shot.

3 Aralık 2013 Salı

Estée Lauder Pure Colour Eyeshadow Duo - Raisins


Merhaba! Bugün sizlere aylarca Sephora'da, Boyner'de her gördüğümde bana standın önünde kriz geçirten, anlata anlata bütün yakın arkadaşlarımı bıktırdığım, acaba almasam mı dediğim her seferinde Tanya Burr, Zoella gibi bir Youtuber'ın videosunda rastladığım ve tekrar istediğim, sonunda da çok sevdiğim bir arkadaşım tarafından bana doğum günümde hediye edilerek krizlerimin son bulmasını sağlayan bir far paletinden bahsediyorum: Estée Lauder Pure Colour Eyeshadow Duo: Raisins. 

Hey everyone! Today's post is about a product that was on the top of my wishlist for months. I had nervous breakdowns everytime I see this duo at Sephora and all of my close friends got sick of hearing me talking about it. Each time I had hesitations about whether or not to buy it, I saw a video of Tanya Burr or Zoella using it, which basically means to me that it has to be mine. Finally, this baby was gifted to me by a very close friend of mine after months of drama: I present you Estée Lauder Pure Colour Eyeshadow Duo in Raisins.

2 Aralık 2013 Pazartesi

Sleek Face Form - Fair



Merhaba! Bugün yüz makyajınızı tek paletle tamamlamak için biçilmiş kaftan olan bir üründen bahsediyorum: Sleek'in kontür pudrası-aydınlatıcı-allıktan oluşan uygun fiyatlı harika paleti Face Form.

Hey everyone! Let's talk about transforming our faces today, shall we? Face Form palette by Sleek really does it all, it brings together a contour powder, a highlighter and Sleek's infamous Rose Gold blush. 

1 Aralık 2013 Pazar

Rimmel Apocalips Lip Lacquers



Merhaba! Bugün sizlere ilk çıktıklarında blog dünyasını kasıp kavuran ve kendilerine yapılan her övgüyü hak eden Rimmel Apocalips Lip Lacquers, yani sıvı rujlardan bahsedeceğim. 

Hey everyone! Although I'm quite late to talk about these tremendously hyped Rimmel Lip Lacquers, I do believe they're worth every single praise they've received so far and they should get a mention on my blog as well.