27 Şubat 2014 Perşembe

Yeni Saç Bakımı Favorilerim


Merhaba! Bugün sizlere son zamanlarda aldığım ve çok severek kullandığım birkaç saç bakım ürününden bahsetmek istiyorum. Uzun ve problemli saçlara sahip olunca saç bakımı alışverişleri, yeni ve işe yarayan ürün arayışları asla bitmiyor. Bu durumdan şikayetçi olduğumu söyleyemeyeceğim tabii, yeni ürünler denemekten oldukça büyük bir keyif alıyorum.

22 Şubat 2014 Cumartesi

Avon Luxe Işıltılı Pudra - Rose Aura


Merhaba! Size son günlerde elimden düşmeyen, makyajımda her gün kullandığım ve her kullanışımda biraz daha sevdiğim bir allıktan bahsetmek istiyorum: Avon Luxe Işıltılı Pudra - Rose Aura. 

18 Şubat 2014 Salı

Maybelline Super Stay 14 Hour Lipstick - Non-Stop Red & Always Plum


Merhaba! Her günümün en az 10 saatini dışarıda geçirdiğim için sabah yaptığım makyajın tüm gün dayanması benim için büyük önem taşıyor. Cilt makyajımda ve göz makyajımda gün boyu kalıcılık sunan bolca ürüne sahip olsam da neredeyse hiç uzun süre kalıcı rujum olmadığını fark ettim. Bu nedenle geçtiğimiz günlerde 14 saat kalıcılık sunduğunu iddia eden Maybelline Super Stay rujları denemek istedim, Non-Stop Red ve Always Plum renklerini bir Watsons alışverişimde sepetime attım. 

17 Şubat 2014 Pazartesi

Benefit The Bronze of Champions Set


Merhaba! Bugün sizlere Benefit'in denemek istediğim pek çok ürününü barındıran, aldığımdan beri çok severek kullandığım bir ürününden bahsetmek istiyorum: The Bronze of Champions Set.

14 Şubat 2014 Cuma

Essence Love Letters Koleksiyonundan Seçtiklerim / My Picks From the Essence Love Letters Collection


Merhaba! Bildiğiniz üzere bugün Sevgililer Günü, bugünün yazısı da bu temaya uygun olsun istedim. Essence'in Sevgililer Günü'ne özel çıkardığı Love Letters koleksiyonunu geçtiğimiz günlerde Gratis'te gördüm, henüz yeni gelmişti ve tüm ürünler vardı. Koleksiyon ürünleri arasında gözüme en çok çarpan iki kajal göz kalemini ve aydınlatıcı pudrayı sepetime attım.

Hey everyone! As you all know, today is the Valentine's Day, and I wanted to keep up with the "love" theme for today's post. Essence recently launched a Valentine's Day special collection called Love Letters, and I couldn't resist picking up the two kajal pencils and the highlighter powder from this lovely collection.

13 Şubat 2014 Perşembe

En İyi Paletler #2 / Perfect Palette Tag #2


Merhaba! Geçtiğimiz günlerde Perfect Palette Tag'in ilk yazısını yazmıştım ve bu tag'in 4 sorusunu cevaplamıştım, bugün kalan 4 soruyu da cevaplayıp bu tag'i tamamlayacağım. İlk yazıma buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Hey everyone! I've written the first part of my Perfect Palette Tag and answered 4 questions, today I'll answer the remaining 4 and complete this tag. You can check the first part by clicking here. Let's get started. 

11 Şubat 2014 Salı

Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu


Merhaba! Misel su şeklindeki makyaj temizleyiciler son zamanlarda çok popüler olmaya başladı, önce herkesin favorisi olan Bioderma, sonra L'oreal derken şimdi de Garnier piyasaya bir misel su sürdü. Ben de hem Bioderma hem de L'oreal'i çok sevdiğim ve sürekli kullandığım için bu ürünü de denemek istedim ve Watsons'tan şubat ayı indirimli fiyatından yararlanarak satın aldım.

9 Şubat 2014 Pazar

Maybelline Diamond Glow Quad - Coffee Drama


Merhaba! Sık kullandığım makyaj malzemelerime baktığınızda en az 1-2 Maybelline ürününü mutlaka görürsünüz. Rimelleri, rujları, tekli farları bugüne kadar beni hiç yanıltmadı. Tekli farlarını ne kadar beğendiğimi daha önce blogumda yazmıştım, onları o kadar seviyorken bu dörtlü farı denemesem olmazdı: Maybelline Diamond Glow Quad - Coffee Drama. 

Hey everyone! You can always spot a few Maybelline products on my daily makeup bag, many of the products I own from the brand are my favourites. I really love the mascaras and lipsticks but my absolute favourites are the mono shadows, I've already talked about them on my blog. Considering the fact that I'm in love with them, it would have been a shame if I didn't try out the eyeshadow quads from the brand. I wanted to give Maybelline Diamond Glow Quad - Coffee Drama a go, let's see how it turned out. 

8 Şubat 2014 Cumartesi

En İyi Paletler #1 / Perfect Palette Tag #1


Merhaba! Bugünün yazısı biraz farklı olacak çünkü bu bir tag yazısı, çeşitli yönlerden en başarılı bulduğumuz paletlerden bahsettiğimiz bu tag aslında bir Youtube tag'i, çoğu ünlü Youtuber Perfect Palette tag videosunu çekti ve ben bu videoları çok beğenerek izledim, ve tagdeki aynı soruları blog yazısı olarak cevaplamak istedim. Normalde 8 soru vardı, ancak bol fotoğraflı bir yazı olacağı için ben iki yazı halinde yazmayı tercih ettim, bu yazıda 4 soruyu, bir başka yazıda da diğer 4 soruyu cevaplayacağım. 

Hey everyone! Today's blogpost is a bit different than the usual stuff as this is actually a Youtube tag. I loved watching the Perfect Palette tag videos of my favourite Youtubers so I wanted to answer the questions on a blog post as I don't have a Youtube channel. This tag consists of 8 questions, but I decided to split it into two blog posts ans answer 4 questions in each, as these are going to be long posts with lots of photos. Here we go! 

7 Şubat 2014 Cuma

Dirty Works Body Trio


Merhaba! Geçtiğimiz haftalarda Gratis'te Gratis'e özel ürünlerde %40 indirim varken dış görüşü yurtdışında oldukça popüler olan Soap&Glory ürünlerini oldukça andıran bu markaya bir şans vermek istedim ve Body Wash, Body Scrub ve Body Butter'dan oluşan Body Trio adlı seti satın aldım.

6 Şubat 2014 Perşembe

Feelunique.com Alışverişim


Merhaba! Geçtiğimiz haftalarda Feelunique.com'dan bir alışveriş yaptım. Ülkemizde bulunmayan ve denemeyi çok istediğim ürünleri satan bu siteden bir alışveriş yapmayı uzun zamandır istiyordum, ve alışverişi yaptıktan sonra bu siteden ilk alışverişim için bunca zaman beklediğim için kendime kızdım çünkü son derece memnun kaldım.  

5 Şubat 2014 Çarşamba

Avon Ultra Color Lipsticks - Blush Nude & Sangria


Merhaba! Avon son zamanlarda gerçekten kaliteli makyaj ürünleri çıkarmaya başladı, ve bu ürünlerin bazıları sürekli kullandığım favori ürünlerim arasına girmeyi başardı. Bugün sizlere son birkaç aydır çok severek kullandığım iki rujdan bahsedeceğim: Avon Ultra Colour Lipstick - Blush Nude & Sangria.

Hey everyone! Nowadays Avon has been impressing me quite a lot with their new launches. I've spotted, bought and absolutely loved quite a lot of product from the brand recently, here's two of them: Avon Ultra Color Lipstick - Blush Nude & Sangria.

4 Şubat 2014 Salı

The Balm Frat Boy Allık / The Balm Frat Boy Blush


Merhaba! The Balm ürünlerini ne kadar sevdiğimden sıklıkla bahsediyorum ve bugün de size The Balm'ın en en en sevdiğim ürününden bahsedeceğim: Frat Boy Allık. 

Hey everyone! The Balm products get quite a bit of love from me and I mention them a lot in here, today I'll be talking about possibly my most favourite product from the brand: Frat Boy Blush.

3 Şubat 2014 Pazartesi

Rimmel Sunshimmer 3-in-1 Shimmering Bronzer


Merhaba! Havalar son günlerde çok soğuk olduğundan bembeyaz, hayalet gibi bir yüzle gezmeye başladım; bu nedenle de yüzüme renk getiren ürünler şu an hayatımın çok büyük bir parçası. Bugün size geçtiğimiz yazdan beri çok severek kullandığım bir üründen bahsedeceğim: Rimmel Sunshimmer 3-in-1 Shimmering Bronzer.

Hey everyone! As the weather gets colder and colder, I start to get even paler (if that's even possible) and hopelessly reach for products that will bring some color to my face. Rimmel Sunshimmer 3-in-1 Shimmering Bronzer has been doing this job pretty well for a while now, and is worth a mention.  

2 Şubat 2014 Pazar

Batiste Kuru Şampuan / Batiste Dry Shampoo


Merhaba! Batiste Kuru Şampuanlardan bahsetmeyi uzun zamandır istiyordum ama ülkemizde bulunmadıkları için yazmaktan vazgeçmiştim. Ama hiç beklemediğim bir şekilde Sephora geçtiğimiz ay bu ürünü getirdiğini duyurdu! Ben de bu yazıyı yazmanın zamanı geldi diye düşündüm. 

Hey everyone! Batiste Dry Shampoo's have been my favourite for almost 2 years now, I've tried quite a few different dry shampoos but they never even came close to Batiste. I think it's time to share the love with you.

1 Şubat 2014 Cumartesi

Benefit Creaseless Cream Eyeshadows - Busy Signal & Birthday Suit


Merhaba! Geçtiğimiz haftalarda Sephora'da oldukça büyük bir indirim vardı, hala devam ediyor mu emin değilim ama ben geçtiğimiz haftasonu indirimden yararlanarak kendime Benefit'ten birkaç harika ürün kaptım. Bugün sizlere Creaseless Krem Farlar'dan Busy Signal ve Birthday Suit renklerinden bahsedeceğim.

Hey everyone! I'm not actually a big fan of January but the big Sephora sale makes this month a little bit enjoyable. I had my eyes on a few Benefit goodies when I hit the store last weekend and luckily managed to grab everything I wanted. You'll be seeing all of them on my blog soon, but let's start with Creaseless Cream Eyeshadows in Busy Signal and Birthday Suit.