24 Ekim 2013 Perşembe

L'oreal Caresse Ruj / L'oreal Rouge Caresse - Hypnotic Red


Merhaba! Bugün sizlere yeni aldığım ve son zamanlarda çok severek kullandığım bir rujdan bahsedeceğim, L'oreal Caresse serisinden Hypnotic Red.


Hey everyone! Today I'll be talking about a new addition to my ever-growing lipstick collection and a current favourite, L'oreal Rouge Caresse in Hypnotic Red.





Daha önce bu seriden günlük kullanıma uygun bir pembe olan Mauve Cherie adlı ruju alıp elimden düşürmedikten sonra, sonbahara uygun bir renk olan Hypnotic Red'e bir şans vermeye karar verdim. Açıkçası bu rengin çok daha koyu ve pigmentli olacağını düşünmüştüm ama tam benim seveceğim türden pembe-kırmızı arası bir rujmuş. Bu serinin rujlarının inanılmaz hafif bir yapısı var, sanki dudağınızda hiçbir şey yokmuş gibi hissettiriyorlar. Ama kalıcılıklarının çok iyi olduklarını söyleyemem, en fazla 2 saat sonra renklerini kaybetmeye başlıyorlar. 

While I'm going through a phase of wearing red lipsticks every single day (feeling courageous), I wanted to give this one a go. I thought this would be a much darker and much more pigmented lipstick but it isn't and it's just right up to my alley. The lipsticks from this line feel incredibly light on the lips, as if you aren't wearing anything on your lips at all. But they don't have a great staying power, you probably should re-apply every 2 hours and after you eat/drink something. 


Gördüğünüz gibi tek kat uygulanmış hali (sağda) oldukça şeffaf, dudaklara çok güzel bir kırmızılık veriyor. Yoğun bir şekilde uygulasanız bile asla abartı durmayan bu ruj, günlük hayatta kırmızı ruj sürmeye çekinenler için biçilmiş kaftan.

As you can see from the swatches above, it is quite a sheer lipstick and it gives such a nice red tint to the lips. Even when you apply it quite a bit, it never looks overly done and it is perfect for those who are not used to wearing a full-on red lip during the day. 


Kalıcılığı çok iyi olmamasına rağmen oldukça güzel bir formülü olan bu ruj serisinden ben çok memnun kaldım. Özellikle indirimde yakalandığında iyi bir fiyata alabileceğiniz bu rujlara bir şans vermenizi öneririm.

Although these lipsticks aren't the longest lasting lip products in the market, they have such a nice formula and feel really comfortable to wear. I really love them and I believe they are worth giving a shot!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder