27 Haziran 2014 Cuma

NYX Soft Matte Lip Cream - Milan


Merhaba! Geçtiğimiz günlerde yazdığım "Yaz İçin Seçtiklerim" yazımda (okumak için buraya tıklayın) bu rujun şu sıralar favorilerim arasında olduğundan bahsetmiştim. Şimdi daha detaylı inceleyerek kendisini neden bu kadar çok beğendiğimi göstermek istiyorum. 


NYX Soft Matte Lip Cream serisi, alıp deneyen bütün arkadaşlarımın favorileri arasına girmişti ve bu bende büyük bir merak uyandırmıştı. Seriden Milan adlı ruju alıp da ilk denediğim anda nedenini anladım. 
-Hayatım boyunca bu kadar kolay sürülen bir ruj görmedim! Yumuşacık, dudakta adeta akıp gidiyor. 
-Tek katta tamamen opak renk veriyor, zaman geçtikçe dudak çizgisinin dışına taşmıyor. 
-Mat olmalarına rağmen dudakta aşırı kuruluk gibi bir his yaratmıyorlar, gerçekten de adına yaraşır bir şekilde yumuşak, mat dudak kremi gibiler. Bir ürün bu kadar doğru adlandırılabilirdi.
-Kalıcılıkları harika! O süre içerisinde yemek yedikten ve bolca su içtikten sonra bile dudaklarımda hiç bozulmadan 5 saatten fazla kaldılar. 5 saatten sonraki durumunu da aşağıda fotoğrafladım.  


Bu ilk sürüldüğündeki hali. Gördüğünüz gibi çok tatlı, tam sıcak aylara yakışacak türden bir pembe. Hem canlı bir rengi var, sürüldüğünde en hafif yaz makyajlarını bile renklendiriyor, hem de gün içerisinde rahatça kullanılabilecek türden oldukça hoş, doğal bir duruşu var. Hiçbir parlaklık içermiyor, tamamen mat, ki tamamen mat ruj bulmak gerçekten çok zor bir şey.


Bu da 5 saatten, yemekten ve bolca sudan sonraki hali. Gördüğünüz gibi üst dudağımın iç kısmı dışında neredeyse hiç bozulmadan kalmış durumda. 5 saatten sonra dudağımda biraz kuruluk yaptı ve çizgileri çok az belli etti. Ama burada dudağıma peeling yapmadan ve lip balm sürmeden uygulamıştım, eğer dudaklarınızda kuruluk ve rujların çizgilere dolması gibi sorunlar yaşıyorsanız ruju sürmeden önce bir lip scrub ve lip balm uygularsanız rujunuz çok daha güzel görünecektir. 

Benim için rujun bu kadar az bozulması hiçbir problem değil, zaten o gün sürdüğüm ruju hep yanımda taşırım ve gün içerisinde tazelerim, hatta rujumu tazelemek benim için keyif verici bir şeydir. Eğer bu şekilde mat rujlar kullanıyorsam ve dudaklarımın kurulaştığını hissediyorsam da kendisi de mat yapıda olduğundan ve mat rujları parlak bir hale getirmediğinden Nuxe Reve de Miel lip balmımı rujun üzerine uygularım ve sorun çözülmüş olur.

Bu rujların fiyatı 29,95 TL. NYX ürünlerini Boyner ve Rossmann mağazalarında bulabilirsiniz, aynı zamanda Boyner'in online alışveriş sitesi olan Morhipo.com'dan da NYX ürünlerine ulaşabilirsiniz. Bu seriyi deneyen, denemek isteyen, ya da herhangi başka bir şey yazmak isteyen varsa yorumlarınızı bekliyorum. Görüşmek üzere!

6 yorum:

  1. Renge hayran kaldım duruşu da mükemmel :) Güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geç cevabım için özür dilerim, ben de çok seviyorum rengini de duruşunu da :) Teşekkür ederim!

      Sil
  2. Bende cok seviyorum bu mat rujlari, bendede iki tane rengi var ama buda cok güzelmis, güle güle kullan! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geç cevabım için çok özür dilerim, ilgilenemedim blogumla bir türlü :/ Hangi renkleri var? Keşke Türkiye'ye koyu renkleri de gelse, formülü harika bence! Teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Ayy rengi harikaymışş :) Dudakta 5 saat kalıyorsa hemen gidip almalıyım :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de harika! Bende 5 saatten de fazla kaldı, ben de şaşırdım açıkçası :)

      Sil