28 Haziran 2014 Cumartesi

Wet n Wild Tekli Far - Nutty


Merhaba! Genelde tekli farlara pek eli gitmeyen, sürekli far paletleri kullanan ben bu sıralar tekli farlara takmış durumdayım. Öyle ki şu an şehir dışındayım ve yanımda bir tane bile palet yok, 4 tane tekli far var. Yaz İçin Seçtiklerim yazımda da bahsettiğim gibi bu sıcak aylarda göz makyajımda birden fazla far kullanmayı, uzun uzun uğraşmayı pek tercih etmiyorum, tek far sürüp rimelle tamamlıyorum. Bu nedenle de bu yazımda inceleyeceğim Wet n Wild - Nutty gibi tek başına uygulandığında bile sanki birden fazla rengi uygulamış, karıştırmışsınız gibi görünen farlara bayılıyorum. 


Wet n Wild oldukça uygun fiyatlı bir marka olmasına rağmen şu ana kadar denediğim bütün ürünlerinden memnun kaldım. Farları ise apayrı bir konu, yabancı bloggerların/Youtuberların anlattığı kadar varmış. Parmağımda gördüğünüz ürünü parmağımı fara hafifçe sürerek aldım, tek katta bu kadar ürün geliyor, bence oldukça pigmentliler. 

Farlar yumuşacık, paletteki farlarının bazılarında biraz tozutma sorunu yaşamıştım, bunda da fazla olmasa da birazcık tozutma problemi yaşadım. 

Ben baz kullanmadan sabah uyguluyorum, akşama doğru eve geldiğimde hiç bozulmadan duruyor oluyorlar, bu fiyata böyle bir performans göstermelerine gerçekten çok şaşırdım.


(Not: Temmuz ayına gelmiş olmamıza rağmen hala kör edici beyazlıkta olan kolumu lütfen dikkate almayın, güneşten hoşlanmıyorum, rahatsız oluyorum, ayrıca da bronzlaşmak zararlı diyerek kendimi avutuyorum.) Nutty gördüğünüz gibi farda en sevdiğim renklerden olan taupe renginde, kahvelik, biraz grilik içeren bir far. Ben rengine tam anlamıyla ba-yıl-dım. Dediğim gibi tek başına uygulansa bile sanki uğraşıp da smoky eye yapmışsınız gibi duruyor, ışık vurduğunda farklı farklı yansımalar yapıyor.

Parmağımda neredeyse metalik yansımaları olacakmış gibi dursa da metalik gibi abartılı olmayan, hoş bir parlaklığı var. Sim içermiyor, en azından ben içerisinde sim göremedim. Ki zaten sim içerseydi uygularken göz altlarımda simleri görürdüm diye düşünüyorum.

Özetlemek gerekirse, ben Wet n Wild tekli farları oldukça beğendim. 1-2 renk hariç tüm renklerini aldım, eğer bunun kadar beğendiğim olursa onların da yazılarını yazmayı düşünüyorum. Fiyatları yanılmıyorsam 6,95 TL. Wet n Wild ürünlerini Gratis mağazalarında bulabilirsiniz, ama tüm Gratislerde satılmıyor, zamanla henüz satılmadıkları Gratislere de standlar gelir diye düşünüyorum. Siz de bu tekli farları denediyseniz, denemeyi düşünüyorsanız mutlaka yorumlarınızı bekliyorum. Görüşmek üzere!


11 yorum:

  1. Müthiş bir renk hastasıyızzz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Resmen 1.5 ay cevap yazmamışım, özür dilerim :( Ben de bayılıyorum bu renge!

      Sil
  2. Super renk digerleri icin de yorumlarini bekliyorum. Bir de gozune uygulama seklini gormek isterdim. Ben hicbiryerde bulamiyorum istedigim farlari yiyolar sanki geldigi anda:( Gunes konusunda da cok iyi yapiyosun gunes kiristirir erken yaslandirir ve bronzlasmak artik cok demode bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle geç cevabım için özür diliyorum. Diğer renklerin yazısı yakında geliyor, yazılacak yazılar listemde var. Makyaj uygulamaları yapıp bloga koymaya da başlayacağım :) Brule, Nutty gibi renkler sürekli bitiyor, haklısın, bir türlü stok sorununu çözemediler :/ Ben de öyle düşünüyorum, şimdi bronz görünmektense ileride kırış kırış görünmemeyi tercih ederim :)

      Sil
  3. Alsam mı diye düşündüğüm renklerdendi ama öyle güzel anlatmışsın ki bulursam mutlaka alırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kadar geç cevap vermem nedir peki :( Özür diliyorum, ve mutlaka almalısın diyorum :)

      Sil
  4. Wet n Wild ürünlerini yiyorlar mı ne yapıyorlar anlamıyorum ki. Ne zaman gitsem talan edilmiş. Bunu da küçük not defterime yazdım. EĞER bulabilirsem mutlaka alacağım!! Gerçekten çok güzel bir renk, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten yiyorlar galiba, ben de anlamadım. Bir bulduğum ürünü bir daha asla bulamıyorum, kime önersem hangi mağazaya gitse bulamıyor insanlar. Bulabilirsen mutlaka bakmalısın, teşekkür ederim!

      Sil
  5. Rengi harika ! Görürsem hemen kapacağım :)))

    YanıtlaSil
  6. Renk muhteşem görünüyor. Wet'n Wild standında bir bulsam kaçırmayacağım. :)

    YanıtlaSil