22 Ekim 2013 Salı

Maybelline Tekli Farlar / Maybelline Mono Eyeshadows : Iced Fudged & Beige Nude


Merhaba! Bugün sizlere çok sevdiğim iki tekli fardan bahsetmek istiyorum, Maybelline Mono farlardan Iced Fudged ve Beige Nude!

Hey everyone! Today I'll be talking about 2 of my favourite mono eyeshadows of all time, both from Maybelline, and they are called Iced Fudged and Beige Nude!



İlk olarak Iced Fudged ile başlamak istiyorum, çünkü kendisi benim favori tekli farım! Bu rengi Tanya Burr'ün bir videosunda gördükten sonra almıştım ve aylarca her gün kullandım. Bu far makyajınızı yapmak için çok fazla zamanınız olmadığında kullanmak için birebir, çünkü tek başına uygulandığında bile sanki göz makyajınızda gölgelendirmeler, aydınlatmalar yapmışsınız gibi bir görünüme ulaşıyorsunuz. Harika renk geçişlerine sahip duochrome bir far. Yapısı Urban Decay, Lorac gibi markaların farlarının yumuşaklığına ulaşamasa da minimum tozutması ve harika rengiyle en sevdiğim, ve bitirmeye en çok yaklaştığım farlardan biri! Aynı zamanda Mac - Satin Taupe fara çok yakın bir dupe olarak gösteriliyor, uygun fiyatıyla kendisine iyi bir rakip olduğunu söyleyebilirim.

Let's start with Iced Fudged, my favourite mono eyeshadow, ever! I saw this in one of Tanya Burr's videos and fell in love with it, I used it every single day for months when I got it. This is a perfect all-in-one eyeshadow, you just swipe this over your eyelids and you get a gorgeous smokey eye look minus all the effort. This can't compare to Urban Decay, Lorac eyeshadows in terms of texture but it has an amazing duochrome color and is quite a good dupe to Mac - Satin Taupe eyeshadow at a fraction of price.


Iced Fudged'ı bu kadar beğendikten sonra aynı seriden başka farlar denemek istedim ve Beige Nude'u satın aldım. Sarı-şampanya rengi arası bir renge sahip olan bu far benim için mükemmel bir göz pınarı aydınlatıcısı. Göz kapağına tamamen sürülüp bir rimelle tamamlandığında da göze harika bir aydınlık verdiğini söyleyebilirim. Bu tekli farların içinden çıkan süngerleri genelde çöpe atsam da, bu farı göz pınarına sürmek için bu süngeri kullanıyorum ve oldukça iyi bir sonuç alıyorum.

After falling in love with Iced Fudged, I ventured into other colors from the same line, and got my hands on Beige Nude, which is quite true to its name. It's a light yellow-champagne kind of color, which makes it perfect for an inner-corner highlight! This also looks great when swiped over the lid and combined with a lot of mascara, gives such a brightening effect to the eyes.


Yukarıda Iced Fudged'ın duochrome rengini ve Beige Nude'un neden aydınlatma için biçilmiş kaftan olduğunu görebilirsiniz. Makyajımı yaparken elim genelde paletlere gitse de bu iki tekli farın koleksiyonumda olmasından dolayı son derece mutluyum!

Here you can see the duochrome effect of Iced Fudged and gorgeous color of Beige Nude. I just love using them both and although I mainly prefer eyeshadow palettes over mono eyeshadow, I love having them in my collection.


Sonuç olarak, bu farların fiyatları göz önüne alındığında kalitelerinin gerçekten çok iyi olduğunu düşünüyorum. 10 TL civarına bulabileceğiniz bu farlar gerçekten bir şansı hak ediyorlar!

Overall, I believe these are quite amazing considering their price, which is around 5 dollars. I strongly recommend giving a shot to this line!

2 yorum:

  1. Bu farlari yeni deneyimleme sansim oldu ve iced fudge rengine tek kelimeyle bayildim! Dumanli makyaja da cok guzel uyuyor. Biraz tozutma yapiyor ama o kadarina da goz yumulur bu fiyata.. Blogunu da cok sevdim cok yardimci oluyo detayli postlarin :)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle katılıyorum, o fiyata alınabilecek her far tozutma yapacaktır ama harika renkleri ve kalıcılıkları sayesinde bu farların tozutmasına göz yumulabilir bence. Çok ama çok teşekkür ederim, böyle şeyler duymak beni inanılmaz sevindiriyor :)

    YanıtlaSil