9 Haziran 2014 Pazartesi

Çekiliş Sonucu!


Merhaba! Öncelikle çekilişime katılan herkese defalarca kez teşekkür ederim! Bu çekilişi yaptığım için çok mutluyum, bundan öncesinde blogumu kendi kendime yazıyormuşum gibime geliyordu, sayesinde birçok harika insana ulaştım. Katılan, paylaşan, güzel sözler söyleyen, teşekkür eden herkese minnettarım! 

Gelelim herkesin merak ettiği kısma. Tam 2 gündür çekilişimin sonucuyla ilgileniyorum. Hiç kimseye haksızlık olmasını istemediğim için gerçekten ince eleyip sık dokudum, dün gece sabah 5'e kadar bilgisayar başındaydım ve az önce bitirmeyi başardım.


Kimsenin aklında soru işareti kalmaması için de yaptığım şeyleri paylaşıyorum. Yorum bırakanları tek tek Excel'de yazdım, yanlarına gördüğünüz gibi kazandıkları her ekstra hak için birer yıldız koydum.

Birden fazla kez bırakılan yorumları, özellikle belirtmeme rağmen hiçbir iletişim adresi yazmamış olanları, yani sadece "Güzel çekiliş" gibi şeyler yazıp nereden takip ettiğini, ona nereden ulaşabileceğimi yazmayan kişileri maalesef eledikten sonra, çekilişe katılan 528 kişi kaldı. 


Daha sonra kazandıkları ek haklara göre isimlerini o kadar sayıda yazdım. Örneğin 4 ek hak kazandıysa 4 kez alt alta, 6 ek hak kazandıysa 6 kez alt alta, sadece tek hakla katıldıysa sadece 1 kez şeklinde. 

Bu 528 kişiyi kazandıkları tüm ek haklarla birlikte alt alta yazdığım dosyamda toplam 1610 adet isim oluştu. Ve sonrasında random.org'dan çekilişimi gerçekleştirdim.



Kazanan "deniz" isimli kullanıcı oldu. Belki başka isimle katılan vardır bu nedenle karışıklığı önlemek için alt ve üstündeki yorumlarla birlikte göstererek paylaşıyorum.


Deniz'i tebrik ediyorum! Kendisine 48 saat içerisinde ulaşamazsam diye yedek kazananı da belirledim. 

Kazanamayanlar lütfen hayal kırıklığına uğramasın ve beni takip etmeye devam etsinler. Beni tanıyanlar bilir, hediye vermeyi çok ama çok seven bir insanım, çevremdekilere sürekli sebepsizce hediyeler veririm. Bir sonraki çekilişimi oluşturmaya, onun için ürünler almaya başladım bile.

Herkese tekrar tekrar teşekkürler, görüşmek üzere!

7 yorum:

  1. Kazananı tebrik ediyorum :) ben blog yazılarınız genellikle instagram üzerinden paylaşımlarınızla takip ediyorum. Yeni paylaşımlarınızı merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu sıralar yeni yazılarımı hazırlıyorum, çok sık yazmaya başlayacağım :)

      Sil
  2. Offf! Bir kere de bana çıkmaz mı şu çekilişler :(( :D En hevesle beklediğim sonuçtuuuu :))) Balm Jovi ve Real Tech fırçaları için katılmıştım özellikle. Neyse kısmet değimiş. :) Kazanan güle güle, mutlu günlerde kullansın. :) <3 <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir dahaki çekilişe artık :) Ben de şu ana kadar hiçbir çekilişten hiçbir şey kazanamadım, belki bir sonrakinde şans yüzünüze güler :) <3

      Sil
  3. Çok güzel bir çekilişti. Bir sonraki çekilisi dort gozle bekliyorm ;) Bu yesil makyaj cantasi cok tatli, nereden aldn?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, beklemede kalın :) Stradivarius'tan almıştım 1-2 ay önce, orada çok tatlı makyaj çantaları buluyorum hep ve fiyatları da uygun oluyor :)

      Sil
  4. ulaştınız mı acaba kazanana? (hala içinde bi umut dhfg) hayırlısı artık bi dahakine :)

    YanıtlaSil