21 Mayıs 2014 Çarşamba

(KAPANDI!) İlk Blog Çekilişim! (The Balm, Wet n Wild, Real Techniques, ve Daha Fazlası!)



(Çekilişim sona erdi! Kazananı 7-8 Haziran gibi açıklayacağım, Blogdan, Instagramdan ve Twitterdan duyuracağım. Herkese bol şanslar!)

Merhaba! Dünkü yazımda bir çekiliş başlatacağımı söylemiştim, ve blogumun ilk çekilişini sizlerle paylaştığım için çok heyecanlı ve mutluyum. Bir çekiliş yapma fikri uzun süredir aklımdaydı, ama çekilişe koyacağım ürünleri seçmem biraz uzun sürdü. İlk çekilişim için benim çok sevdiğim, ve yeni alıp denemek için sabırsızlandığım, sizin de seveceğinizi umduğum ürünler seçtim. Ürünlerin hepsini yakından inceleyelim.



İlk olarak, The Balm'dan en en en sevdiğim palet olan Balm Jovi palet. Bu paleti daha önce yazdığım En İyi Paletler yazılarımda bolca görebilirsiniz (Tık tık: Part 1 ve Part 2). Farklı renklere ve farklı bitişlere sahip, hem günlük makyajlarda hem daha yoğun makyajlarda kullanılabilecek, yumuşacık, inanılmaz pigmentli ve kalıcı 12 tane far, bir aydınlatıcı, bir allık ve iki tane dudak/yanak için kullanılabilen kremden oluşan bu muhteşem palete tek kelimeyle bayılıyorum.  


Real Techniques fırçaların neredeyse hepsine sahibim, ama sizlere hediye etmem için aralarındaki en sevdiğim iki tanesini seçtim. Expert Face Brush, fondöten, kapatıcı, krem allık gibi krem yapıdaki ürünleri uygulamak için harika bir fırça. Yüzde kusursuz bir görünüm bırakıyor, en yoğun fondöteni bile cilde çok güzel yedirmeyi başarıyor. Blush Brush ise hayatımda gördüğüm en yumuşak fırça. Ben bu fırçayı pudra, allık ve bronzer uygulamak için kullanıyorum, pudra yapıdaki ürünleri uygulamak için birebir. Oldukça hafif bir sonuç veriyor, en pigmentli allıkları, bronzerları bile yüzünüze oldukça hafif bir şekilde yayıyor. Şekli de özellikle allık uygulamak için biçilmiş kaftan.


Nivea Çift Etkili Göz Makyaj Temizleyicisi son birkaç aydır çok severek kullandığım bir ürün, misel suların temizlemekte zorlandığı en kalıcı rimelleri ve eyelinerları bile hiç zorlanmadan çıkarıyor. Lisa Eldridge'in önerisiyle aldığım ve bayılarak kullandığım bu ürünü sizin de seveceğinizi umuyorum.

Balmi lip balmlar Watsons'lara geldiğinden beri kapışılıyor. EOS lip balmlara benzerlikleriyle dikkat çeken bu lip balmdan kendime bir tane aldım ve nemlendirmesini de kokusunu da çok sevdim. Yaz ayları gelirken SPF içeren lip balmlar kullanmaya özen gösteriyorum, sizin de SPF 15 içeren bu mis gibi Çilek kokulu lip balmı beğeneceğinizi düşünüyorum.


Dünkü yazımda Wet n Wild alışverişimi anlatırken bazı ürünlerden iki tane alıp birini size ayırdığımı söylemiştim. Bu ürünlerden ilki pembe ve mor tonlardan oluşan harika palet Petal Pusher. Aslında Comfort Zone paleti de çekilişe koymak istiyordum, ama maalesef hiçbir yerde iki tane bulamadım ve bulabildiğim tek palet de kırık olduğu için onu çekilişe koymak istemedim. Eğer çekiliş sonlanmadan bulmayı başarırsam bu çekilişe bir tane de Comfort Zone palet ekleyeceğim! (Dipnot: Petal Pusher paletin üzerindeki kırık, çizik falan değil, bant. Yanlış anlaşılmasın :) )

Renklerine bayılarak aldığım ve günlük kullanım için harika olduklarını düşündüğüm Sweet as Candy ve Silent Treatment adlı üçlü farları da çekilişime ekledim. Kendime aldığım Walking on Eggshells üçlü farından da ikinci bir taneyi bu fotoğrafları çekerken bulamamıştım, ama geçtiğimiz gün bulmayı başardım, yani bu çekilişe bir tane de Walking on Eggshells palet dahil. Kendisini buraya tıklayarak Wet n Wild alışverişim yazısında görebilirsiniz. :)


Allık delisi bir insan olduğumdan bu çekilişe allık koymamam düşünülemezdi. Kendime de aldığım ve çok tatlı bir pembe renge sahip olduğunu düşündüğüm Wet n Wild Pearlescent Pink ve tüm sene elimden düşmeyen, her makyaja, her mevsime yakışan mükemmel şeftali-pembe allık The Balm Frat Boy'u da sizlere hediye ediyorum. 


The Balm'ın bazı fırçalarını çok seviyorum, bu çift taraflı far fırçası da onlardan biri. Bir tarafı farı göz kapağınıza uygulamak, diğer tarafı da uyguladığınız farı dağıtmak, karıştırmak için kullanılan Give Crease a Chance adlı bu fırçayı seveceğinizi düşünüyorum. Ben kendimdekini yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ve sürekli yıkamama rağmen kılları hiç dökülme yapmadı, şeklini ve yumuşaklığını da kaybetmedi. 


Yine dünkü postumda anlattığım alışverişimde bahsettiğim Wet n Wild rujlardan önümüzdeki sıcak aylara çok yakışacağını düşündüğüm iki tanesini sizler için seçtim. Just Peachy adlı şeftali-pembe ve Rose-bud adlı gül kurusu-pembe rujların herkese yakışacağını düşünüyorum. 


Son olarak, günlük kullanım için ideal olan Brulee ve Kitten adlı Wet n Wild tekli farları da çekilişime eklemek istedim. Brulee göz kapağındaki kızarıklığı çok güzel nötrleyen, göze aydınlık bir görüntü veren bir far. Mac'in Brule isimli farına çok ama çok benziyor, sadece Mac Brule çok az daha sarı tonlu. Kitten ise gerçekten harika bir mor rengi, içinde altın ışıltılar var ve göze hafifçe uygulandığında ve eyeliner ve rimelle tamamlandığında çok güzel, uğraşılmış gibi duran bir görüntü oluşturuyor. 


Çekilişimdeki ürünleri gördüğünüz bu sevimli makyaj çantasıyla göndereceğim. Yukarıdaki ürünlerin hepsi bu çantaya sığıyor, yani oldukça büyük ve kullanışlı bir çanta. Kendime de bir tane aldım ve seyahatlerimde hep kullanıyorum. 

Gelelim katılım şartlarına:

Tek zorunlu şartım, blogumun izleyicisi olmanız ve blogumu takip ettikten sonra bu postun altına yorum olarak blogumu takip ettiğiniz mail adresinizi yazmanız. Sağ üst köşedeki İzleyiciler başlığı altındaki "Bu siteye katılın" butonuna basarak blogumu takip edebilirsiniz.  

Ek haklar kazanmak istiyorsanız:

Blogumu Bloglovin'den takip edebilirsiniz: +1 hak
Twitter'dan takip edip çekilişi duyurabilirsiniz: +2 hak
Instagram'da takip edebilirsiniz: +1 hak
Instagram'da beni etiketleyerek çekilişimi paylaşabilirsiniz: +1 hak
Eğer blogunuz varsa çekilişimi blogunuzda duyurabilirsiniz: +2 hak

Bloglovin: http://www.bloglovin.com/en/blog/10542407
Twitter: https://twitter.com/rsetilluminate
Instagram: http://instagram.com/berrakkibar

- Eğer ek haklar kazanmak için yukarıda listelediklerimi yaptıysanız, bu postun altına mail adresinizi yazarak bırakacağınız yoruma hangi isimlerle takip ettiğinizi, ve paylaşım linklerinizi eklemeyi unutmayın. 

- Kilitli sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımları göremeyeceğim için maalesef kabul edemeyeceğim.

- Sadece çekilişler için kullanılan hesapların katılımlarını geçerli saymayacağım.

- Yurt dışından yapılacak katılımlar geçerli olmayacaktır.

Çekiliş sonucunu tüm katılımları detaylıca kontrol ettikten sonra random.org kullanarak belirleyeceğim, en adil yöntemin bu olduğunu düşünüyorum.

Çekilişimi ne zaman sonlandıracağımı henüz belirlemedim, yeterli kişi sayısına ulaştığında blogumdan ve Twitterdan duyurarak çekilişi sonlandıracağım ve kazananı açıklayacağım. 

 Umarım bu çekiliş güzel bir şekilde sonuçlanır ve önümüzdeki zamanlarda sizlere sık sık hediyeler vermeye devam edebilirim! Herkese bol şans!

604 yorum:

  1. 16 yaşındayım ve makyaj almak için para bitiriktiriyodum bu çekiliş benim için çok büyük bir fırsat umarım kazanırım :)) mutluluukmakyaj@gmail.com twitter hesabım @TheLoveKerem :)

    YanıtlaSil
  2. Çok çok güzel hediyeler seçmişsin dün görkem sayesinde keşfedip izleyicin olmuştum inşallah çekilişi de kazanırım !
    meltem_gulay@mynet. com

    YanıtlaSil
  3. makyaj denizi olarak gfc ve bloglovinden takipçinim :)
    makyajdenizi@gmail.com
    harika bir çekiliş olmuş <3

    YanıtlaSil
  4. Merhaba, harika bir çekiliş olmuş :) Şeyma B. Kaptan olarak blogu takip ediyorum.
    Twitter takip profilim; https://twitter.com/SeymaKaptann
    instagram takip profilim; http://instagram.com/sseymakaptan
    bloglovinde de takip ediyorum; Şeyma B Kaptan olarak ve profilim; http://www.bloglovin.com/seymabkaptan6
    kizilcikserbetimm@gmail.com
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. merhabala.the balm hastası olarak hemen atladım.
    bloga üye oldum(bluemel).bloglovinden takipteyim(melek hanem)
    twitterdn takip ediyorum ve paylaştım(melek hanem)
    https://twitter.com/melek_hnm/status/469043496280551424
    melekhnm@gmail.com

    YanıtlaSil
  6. damlayaktas@gmail.com hesabıyla damla aktas adıyla takip ediyorum
    instagramda aktaslarındamla adıyla takip ediyorum

    YanıtlaSil
  7. Çağla doğan olarak takipteyim :) cagla.dgn@windowslive.com

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel hediyeler seçmişsin ve bloguna bayıldım. :)
    sevraguzel@gmail.com instagram/twitter:sevrapond

    YanıtlaSil
  9. Merhaba çekiliş gerçekten çok iyi, çok şansızımdır ama yine de denemek istedim. :)
    Blogu takip ediyorum > MerveB
    İnstagram'dan takip ediyorum > MerveeBilgic
    Bloglovin'den takip ediyorum > MerveeB
    merveblgc0@gmail.com

    YanıtlaSil
  10. Merhaba,çekilişinizi çok beğendim.Ürünler harika :)
    Gfc,twitter ve bloglovinde Meryem Yıldız ismiyle takipteyim
    Blog paylaşımım:http://meryyildiz.blogspot.com.tr/2014/05/ready-set-illuminate-ilk-blog-cekilisim.html
    Twitter paylaşımım:https://twitter.com/mery_yildiz/status/469044540515446785
    mrymyldz09@outlook.com sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  11. Merhaba Ayşe Demirel olarak hem gfc den hemde bloglovinden izleyicinim:)
    http://www.bloglovin.com/aysedemirel
    Hediyeler süper:)
    ayse-gul_089@hotmail.com
    sevgiler:))

    YanıtlaSil
  12. blog takibi tamam
    instagram takip tamam
    bloglovin takip tamam

    soran anne çiğdem özdemir

    sorananne@gmail.com

    bana tatil hediyesi olacak inşallah :)

    umarım blogun bol mutluluk paylaşımlarıyla dolu olur.

    sevgiler

    YanıtlaSil
  13. merhaba,
    tugce tasgin bloğunuzu izlemeye aldım
    tuğçe caner bloglovinde takipteyim
    instagramda durubaby takip ediyorum
    twitterde @tgctsgncnr takibe aldım
    paylaşımlar :
    http://instagram.com/p/oQOwyBKQck/
    https://twitter.com/tgctsgncnr/status/469044431329296384
    http://durubabyworld.blogspot.com.tr/2014/05/ready-set-illuminate-ilk-blog-cekilisim.html
    tugce_tasgin@hotmail.com
    Tuğçe Caner

    sevgiler....

    YanıtlaSil
  14. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  15. merhabalar daha nice güzel çekilişlere..umarım isteyen birisine cıkar....cok sevgiler...instagramdan ve google dan tuğba yanar adıyla takipteyim...mail:tugba_yanar07@hotmail.com

    YanıtlaSil
  16. Hediyelere bayıldım aşık oldum çok güzeller :) Bence bu sefer şans benden yana olacak :P

    Bloglovin, GFC, instagram, twitterda my little mascara olarak takipteyim

    Twitter paylaşımı : https://twitter.com/MyLittleMascara/status/469049572832985088
    Mail adresim: mylittlemascara@gmail.com

    YanıtlaSil
  17. Merhaba blogun ve ilk çekilişin hayırlı olsun umarım çoook başarılı olursun :) hediyeler harika inşallah bana da nasip olur aysegizemcetin@gmail.com maili ile takipnim ayrıca twitter da gizemmctnn kullanıcı adı ile takipçinim :)

    YanıtlaSil
  18. Çekilişin çok güzel :) blogunu yıldız ulusoy olark takip ediyorum
    yildiz_ulusoy@windowslive.com

    YanıtlaSil
  19. Merhaba =) Çekilişine bayıldım ^^
    gfc: ceyda byjade
    bloglovin:http://www.bloglovin.com/makeupbyjade
    twitter:https://twitter.com/makeup_byjade/status/469050431600340992
    instagram: ceyda.krhn
    makeupbyjade19@gmail.com
    Bol katılım dilerim =)

    YanıtlaSil
  20. harika bir çekiliş:)
    gfc: müge öztürk
    bloglovinden takipteyim:http://www.bloglovin.com/mugeozturk
    twitterdan paylaştım ve takip ediyorum: https://twitter.com/muguoz/status/469050684738789376
    mail: mugeozturk36@gmail.com
    herkese bol şans...

    YanıtlaSil
  21. bu çekilişi hayallerimin çekilişi :)
    aycan hayata dair adıyla gfc'den takip ediyorum :) mail: aayparcasii@gmail.com

    YanıtlaSil
  22. Umarım benim olurlaar çok güzel :))
    twitter: https://twitter.com/ecenurileri takip ettiim
    instagram: http://instagram.com/ecenurileri takip ettim
    bloglovin: http://www.bloglovin.com/ecenur5 takip ettim
    eposta: ecenur.ileri@gmail.com
    burdanda kanalını izliyorummm ben tamamim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://www.pinterest.com/ecenurileri/ ve burdanda takipteyiim :))

      Sil
  23. Çok güzel bir çekiliş olmuş çok teşekkür ederim Instagram'dan takip ettim @buselinturgut mail'im de buselinturgut@gmail.com

    YanıtlaSil
  24. Merhabalar,
    Oldukça güzel ürünlerle donatmışssınız çekilişi. İçinde denemek istediğim ama bir türlü indirimlere denk getiremediğim Balm Jovi palet de olunca koşa koşa geldim :)
    Bloglovinde @ilaydag olarak takipteyim.
    GFC'den de takip ediyorum. ilaydagoray@gmail.com
    (Yanlışlıkla 2 kere göndermiş olabilirim mesajı. Afedersiniz)

    YanıtlaSil
  25. takipçinim.. herkese bol şans.
    nurhayatkeceli@gmail.com

    YanıtlaSil
  26. hiç bir yerde w&w paletleri bulamadığımdan bu çekiliş ilaç gibi oldu şu an, umarım şans bana güler :)

    tekderdimnegiysem@gmail.com
    GFC:ne giysem

    YanıtlaSil
  27. Merhabalar mervekurtkaya@gmail.com mailiyle merve kurtkaya olarak gfc den takipteyim
    Instagramda @mervekurtkaya olarak takipteyim,
    Ayrica bloglovin den de Merve Kurtkaya olarak takipteyim, herkese basarilar :)

    YanıtlaSil
  28. katıldım, herkese bol şans:)
    gfc; denizcakillilar@gmail.com
    bloglovin; http://www.bloglovin.com/denizakillilar
    instagram; dnzca

    YanıtlaSil
  29. Merhabalar.
    Göz kamaştırıcı ürünler var,hepsi birbirinden güzel.Umarım kazanırım :)
    Öncelikle seni kubramertcanfb@gmail.com üzerinden takip ediyorum..
    Twitter kullanıcı adım @kubraaergun -- mail olarak aratırsan sari_kubis_@hotmail.com
    Herkese bol şanss !

    YanıtlaSil
  30. Harika bir çekiliş olmuş, bol şans herkese :)
    blogseyi@gmail.com
    bloglovin: https://www.bloglovin.com/kumralada

    YanıtlaSil
  31. Merhabaa :) Görkem Karman'ın takipçisiyim ve onun da bu çekilişe katıldığını görünce katılmak istedim. Çekiliş gerçekten heyecan verici :)

    Sizi Bloglovin'de Yukiko Ks olarak takip ediyorum. Twitter'da Eski Palaroid olarak takip ediyorum ve çekiliş duyurunuzu retweetledim :)

    mail adresim :palaroid60080@gmail.com

    YanıtlaSil
  32. Takipteyim :)

    busra.drmz@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Instagram dan takipteyim ve sayfamda cekilis fotografin paylasildi bile etiketin ile ;
      http://instagram.com/p/oQV9SRRjes/

      Ayni sekilde twitter uzerinden de takipteyim ve cekilisin tum takipcilerime duyruldu blogun ile birlikte ;
      https://mobile.twitter.com/bsrdrmz/status/469059883577647104

      diğer yerlerden de takip ediliyorsun hayırlı cekilisler :)

      Sil
  33. Bloglovin'den takipteyim :)
    hasret_ozerr@hotmail.com

    YanıtlaSil
  34. Merhaba,

    Görkem sayesinde bloğuna yönelenlerden biriyim. Bloğuna bayıldım, bundan sonra takipteyim :)

    Çok güzel hediyeler seçmişsin. Harika bir çekiliş olmuş.

    Seni ysmnrsln@gmail.com adresimle takip ediyorum.

    YanıtlaSil
  35. https://twitter.com/denizgunerkrbs/status/469057023183568896 http://denizguner.blogspot.com.tr/2014/05/ready-set-illuminate-ilk-blog-cekilisim.html http://instagram.com/p/oQVLf7H2qf/ bloglovin gfc deniz güner karabaş twitter denizgunerkrbs instagram denizgunerkarabas adıyla takipteyim denizguner77@hotmail.com

    YanıtlaSil
  36. Mrblar herkese bol şans, instagramdan @gzmbtik kullanıcı adıyla takip ediyorum teşekkürler.
    gizemtlsz@gmail.com

    YanıtlaSil
  37. Ya mükemmel bütün denemek istediğim ürünler burda istiyorum bunlarıı okcularecem@gmail.com

    YanıtlaSil
  38. Blogun izleyicisi oldum ve blogvinden de takipteyiim ��☺️
    Zehra.ak95@gmail.com

    YanıtlaSil
  39. merhaba
    gfc ve bloglovin:nazli misilli
    twitter:ademelif misilli takibe aldım paylaştım
    https://twitter.com/ademelifmisilli/status/469059882511917056
    nazlimisilli87@hotmail.com

    YanıtlaSil
  40. Takip ediorum hem blogu hem instagramdan (hilarslann adıyla) umarım kazanırım moon.star_15@hotmail.com

    YanıtlaSil
  41. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  42. Selam herkese cekilise bayildimmm hepsi istedigim urunler
    Seni instagramdan @handeyyrdaer7 kullanici adimla takip ediyorum.
    Mail adresim handeyurdaer@gmail.com
    Herkese bolll sansss

    YanıtlaSil
  43. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  44. merhaba hediyeler harika gerçekten :) ilk çekilişin hayırlı olsun..
    GFC seda karapoyraz olarak takibe aldım
    instagramda takipteyim http://instagram.com/oje_canavari
    twitterda takipteyim ve duyuru yaptım https://twitter.com/sedapyrz/status/469059936170037248
    bloglovinde takipteyim http://www.bloglovin.com/ojecanavari

    ojecanavari06@gmail.com

    bol şanslar bana =)

    YanıtlaSil
  45. instagramdan gizemkavlagan
    twiterda lacivert_aski
    bloglovin gizem kavlagan
    gizemkav@gmail.com :)

    YanıtlaSil
  46. Fabearda@gmail.com / instagram: fabearda

    YanıtlaSil
  47. Mail adresim sakinmerve@gmail.com
    Instagram hesabım mervsakin

    YanıtlaSil
  48. Merhaba İnstagramda KediliMakyaj adıyla takipteyim ve çekilişi paylaştım

    GFC : KediliMakyaj takipteyim

    Mail adresim : kediyimkedisinkedikedi@gmail.com

    YanıtlaSil
  49. Süper bir çekiliş tebrik ederim şimdiden kazananı:)
    zubes83@gmail.com

    YanıtlaSil
  50. Bu nasıl güzel bir çekilişdir böyle=) gözlerimden kalpler çıkıyor sanırım=)
    instagram:zuhreozturk
    ozturkzuhre@gmail.com

    YanıtlaSil
  51. herkese bol şans :)
    mail: selensilver@gmal.com

    http://instagram.com/selensilver instagram hesabından takip ediyorum :)

    YanıtlaSil
  52. Herkeze bol şans :) umarım kazanandan olurum. temhemsevda@gmail.com

    YanıtlaSil
  53. Çekilişe ba-yıl-dım. HARİKA. ayseeatakan@hotmail.com ;)

    YanıtlaSil
  54. yaa görür görmez atladım süpersin zaten uzun zamandır bloglovinden takipçinim wet n wild istiyorum tabii tamamen şans:) güzel yazılara devam başarılar
    eliif.cihan@gmail.com
    http://www.bloglovin.com/elyfchn
    https://twitter.com/eliif_cihan
    gfc:elif cihan

    YanıtlaSil
  55. hediyeler şahane :)
    banu.199234@gmail.com
    instagramdan banuozcelıkkk adıyla takipteyim

    YanıtlaSil
  56. hepsi birbirinden muazzam hediyeler. mugegulcu23@gmail.com. herkese bol şans :)

    YanıtlaSil
  57. Blogunu deniz.tunca1@gmail.com adresimden takip ediyorum
    instagram dnztnca takip ediyorum
    twitterda takip edip rt yaptim dnzztunca

    YanıtlaSil
  58. bhrbkrr@windowslive.com
    Twitter: https://twitter.com/BaharBAKIRR

    Herkese bol şans :)

    YanıtlaSil
  59. Blogu iremkiziltan@gmail.com adresinden takip ediyorum :) Herkese bol şans :))

    YanıtlaSil
  60. judelilyvalley@gmail.com
    Blogun takipçisi oldum :)
    Blog: http://judelilyvalley.blogspot.com/2014/05/ready-set-illuminateden-cekilis.html
    Diğer takipler:
    Twitter: https://twitter.com/judelilyvalley
    Instagram: http://instagram.com/judelilyvalley

    YanıtlaSil
  61. sila_tuncer_93@hotmail.com
    instagramda sizi sıla tuncer olarak takip ediyorum
    blogda çekilişinizi duyurdum https://plus.google.com/u/0/s/ready%20set%20illuminate
    Twiteerda duyurdum https://twitter.com/silatuncer

    herkese bol şans tebrik ederim çekilişiniz çok güzel :)

    YanıtlaSil
  62. Takipteyim :) senil_1980@hotmail.com, Senil1453 olarak

    YanıtlaSil
  63. Şahane çekiliş:))))
    Mail adresim : duygucanyazici@gmail.com
    Bloglovin : dygcnyzc
    Instagram : dygcnyzc
    Ayrıca instagram hesabımdan çekilişini de duyurdum:)

    YanıtlaSil
  64. Mail adresim mete886@hotmail.com

    YanıtlaSil
  65. Katıldım mükemmel secimler olmuş :) hannatas06@gmail.com

    YanıtlaSil
  66. katılıyorum:) berna_krdmn23@hotmail.com
    https://twitter.com/bernakrdmnn

    YanıtlaSil
  67. Çok güzel bir çekiliş herkese bol şans bana duble bol şans :) efulim.elif@gmail.com hesabıyla blogu izliyorum, elifoztrkk hesabıyla instagramdan takip ediyorum ve e_efulim hesabıyla twitterdan takip edip çekilişi paylaştım.

    YanıtlaSil
  68. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  69. hepsine ayri ayri bayildimmm :) ben de katildim tabii. Demet kucuk e-mail: demett-kucuk@hotmail.com

    YanıtlaSil
  70. Merhaba , güzel bir çekiliş :)
    mail adresim: hsb--87@hotmail.com
    instegram : hasibe28
    instegram hesabımdan da çekilişinizi paylaştım ( http://instagram.com/hasibe28)

    YanıtlaSil
  71. Merhaba :) Bloglovin'den takip ediyorum ve katılıyorum :) E-mail: halise.atabay@gmail.com

    YanıtlaSil
  72. herkese bol şans :D blogunu ve instagramını takip ediyorum (sibel_ipek olarak) sibel.ipekk@gmail.com

    YanıtlaSil
  73. siteyi izliyorum blogloviden takibe aldım yagmuryildiz36@gmail.com instagramdan da ygmryldzz olarak takipteyim :) hediyelere bayıldımm

    YanıtlaSil
  74. Merhaba, ilk çekilişin bol katılımlı olsun..
    gfc: Melis Çakır adı ile takipteyim
    bloglovin: http://www.bloglovin.com/meliscakir
    instagram: http://instagram.com/melisinneverland
    blogumda paylaştım: http://melisinneverland.blogspot.sg/2014/05/ready-set-illuminate-ilk-blog-cekilisim.html
    sevkiyemeliscakir87@gmail.com
    herkese bol şans..

    YanıtlaSil
  75. Tam aklımdan geçen ürünler :) gulsahLvn@gmail.com
    İg de gulsahLvn adıyla takipteyim :)

    YanıtlaSil
  76. Merhaba super cekilis :)
    cemreyaz.ozd@gmail.com hesabi ile blogu takip ediyorum. Instagram ve twitterdan da takip ediyorum. Ayrica twitterdan paylastim.
    instagram.com/cemreyazozdogan
    twitter.com/cemreyaz

    YanıtlaSil
  77. Merhabalar
    ozlemdeninciler@gmail.com
    Gfc: özlem demir ismiyle takipteyim
    instagram: ozlemdeninciler hesabiyla takibe aldım ve paylastim
    ayrıca pc ye geçince kişisel blogumdan duyuracagim

    Ilk çekilişin hayırlı olsun

    YanıtlaSil
  78. Merhabalar,, süper ötesi bir çekiliş olmuşş :)) atikaysenur@gmail.com hesabıyla, Ayşenur Atik adıyla blogunu takip ediyorum. Twitter : https://twitter.com/aysnratk instagram : http://instagram.com/aysnratk

    YanıtlaSil
  79. Selam :) blogda ve instagramda takipteyim ;)
    gllpnr.gmz@gmail.com
    Gamzeegllpnr instagram ♡♥

    YanıtlaSil
  80. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  81. Gfc:Mery_jb email:gems.merve@gmail.com

    YanıtlaSil
  82. Takip ediyorum Gülşah Candan olarak. (gulsahcandan@gmail.com)
    Bloglovin'de de "gulsahcandan" olarak takip ediyorum.
    Instagram'da "gulsah_candan" olarak takipteyim.

    YanıtlaSil
  83. Blogda, instagramda, twitterda takipteyim. :)
    tumaykarakurt1@gmail.com
    twitter: tbcskn
    inst.: rosatmy
    balmjoviii <3 :)

    YanıtlaSil
  84. Merhaba :) bloglovinden ve instagramdan takip ediyorum
    ayture1996@hotmail.com
    İnstagram: aytus

    YanıtlaSil
  85. Bilmiyorumki kullanıcı adıyla takip ediyorum.
    oznurodabass@gmail.com :)

    YanıtlaSil
  86. Merhaba, ilk defa bir çekilişe katılıyorum. Ürünler gerçekten çok güzel. Herkese bol şans .. :)
    Twitter: https://twitter.com/TuraAyln (Twitter'da çekilişi paylaştım. )
    instagram: http://instagram.com/aylintura
    E-mail: turaaylin@gmail.com

    YanıtlaSil
  87. Katılıyorum :) makeupbyme@gmail.com
    Instagram : makeupbywho
    Blog : makeupbywho.blogspot.com.tr
    Twitter : ohyescokyes

    YanıtlaSil
  88. bayıldım inş çıkara bana bu harika hediyeler muhteşem ya seni takibe aldığım bütün hesaplar
    https://twitter.com/edanurplbyk
    http://instagram.com/edanurrplbyk
    ecenurknk@gmail.com

    YanıtlaSil
  89. "hepsi benim olmalııııı" dedirten bir çekiliş olmuş.umarım benim olur :)
    twitter: https://twitter.com/sehersen
    instagram: http://instagram.com/shrsn

    YanıtlaSil
  90. takipteyim, nazli gurses olarak, selfsacrifice_67@hotmail.com :)

    YanıtlaSil
  91. En çok brule yi merak ediyorum..
    Herkese bol şans..
    zeynepalgoz@gmail.com
    Bloglovinden de takip ediyorum

    YanıtlaSil
  92. gfc ve instagramda eyireltia adıyla takip ediyorum
    twitterda duyurdum https://twitter.com/eyireltia/status/469077963229519874
    eyireltia@gmail.com

    YanıtlaSil
  93. tuğçe afşar olarak instagramdan takipteyim. Blogunuzu da artık takip ediyorum :) Bulamayağım ürünler olduğu için katılıyorum insallah çıkar.
    tuqcee.a@gmail.com

    YanıtlaSil
  94. Katiliyorum :)
    Gfc: cansu ozkoc
    Instagram: cansuozkc
    Twitter: cansu özkoç
    Mail adresim: cansuzkcc@gmail.com
    Herkese bol şans :) xo

    YanıtlaSil
  95. zeynep ayşe büyükkaya kullanıcı adıyla blogda, zeepnep kullanıcı adıyla instagramda takip ediyorum
    zeyenepayse@gmail.com

    YanıtlaSil
  96. hepsi harika parçalar,bana çıkmasını çok istedim şu an:)) (mefistotales.md@gmail.com) twitter adım: ifritmerve

    YanıtlaSil
  97. cesimsek06@gmail.com (CEMRE cmr) maili ile izleyiciyim
    Instagram : @cmrsimsek
    Twitter : @cemiryo
    Bloglovin : Cemre2014

    YanıtlaSil
  98. yagmuripek2611@gmail.com
    instagram 'santafei'
    twitter 'santafeeii'
    kullanıcı adıyla takip ediyorum. :)

    YanıtlaSil
  99. Hepsi harika katılıyorumm=)
    Mail adresim: gizemc2289@gmail.com
    Instagram: gızemc

    YanıtlaSil
  100. almayı düşündüğüm çoğu şey var umarım şanslı kişi ben olurum :)
    gizemaktas00@gmail.com
    instagramdan takip ediyorum ( @gzmakts )

    YanıtlaSil
  101. Merhabalar... :)
    Nilay Demir kullanıcı adıyla takip ediyorum
    Blogda,twitter,instagramda takipçinizim ..
    Gmail:nilaydemir61@gmail.com
    Twitter:https://twitter.com/Nilay_Demir
    Instagram:http://instagram.com/nilaydemir61
    Twitter hesabımından çekilişi paylaştım: https://twitter.com/Nilay_Demir/status/469080654194278401

    YanıtlaSil
  102. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  103. Merhabalar,
    ozg.ozgny@gmail.com mail adresimle blogunuzu takip ediyorum.
    twitter: midlaked

    YanıtlaSil
  104. Balmjovi için :))))

    http://instagram.com/betuleeyl bu hesapla takipteyim

    betuleyl@gmail.com inşşaalaaaaaaah

    YanıtlaSil
  105. Merhaba şansız biri olarak katılıyorum :))
    zahidetsr.za@gmail.com blog takibi Zahide Aktas
    İnstagram takibi "zahdet" olarak

    YanıtlaSil
  106. GFC: Flemyng
    Bloglovin'den http://www.bloglovin.com/flemyng hesabıyla takip ediyorum.
    Instagram'dan flemyngo kullanıcı adıyla takip ediyorum.
    e-mail: zeliha.ozen@yahoo.com

    YanıtlaSil
  107. Merhabalaaar :) Çelişi instagramda anasayfama düştüğü an gördüm ve ilk defa bir çekilişe katılmaya karar verdim bu da sizinki oldu:) Ürünler o kadar mükemmel ki katılmamak olmazdı:) 2-3 yıldan beri pasif olan blogumu bile aktif hale getirmeme bu çekiliş vesile oldu:)

    tugba.ibaloglu@gmail.com
    Blog: tugbaibaloglu.blogspot.com.tr
    İnstagram: tugbaibaloglu
    Twitter: tugbaibaloglu

    YanıtlaSil
  108. Merhaba
    gfc ve bloglovinde elaa nur adı ile takip ediyorum
    elanur_543@hotmail.com

    YanıtlaSil
  109. Harika,muhteşem bir çekiliş olmuş,teşekkürler.
    GFC'de agureli82@gmail.com
    instagram'da ivy82 kullanıcı adıyla sizi takip ediyorum.

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  110. Merhabalar :)
    Öncelikle harika bir çekiliş olmuş cani gönülden kutluyorum :) hepsi birbirinden enfes ve kullanmayı çok istediğim ürünler bu fırsat için teşekkür ediyorum ve katılıyorum :) İnstagram: eddakarlidag e-mail: edakarlidag34@outlook.com
    Umarım şans benden yanadır

    YanıtlaSil
  111. Hepsi harika...
    dramaticruby@gmail.com

    YanıtlaSil
  112. çok cömertsin.. güzel ürünler..

    bktyalcin@gmail.com
    http://instagram.com/_ketbuketbu_
    https://www.bloglovin.com/buketyalcin
    https://twitter.com/ketbuketbu

    YanıtlaSil
  113. hediyelerine bayıldım hepsi özenle seçilmişler :) herkese bol şans diliyorum
    gmail: karalamakagdm@gmail.com
    twitter: @karalamakagidii

    YanıtlaSil
  114. MERHABALAAR!!
    İlk kez bir çekilişe dahil olmuyorum ama bu çekiliş gerçekten harika olmuş,sizin blogunuzu ve çekilişinizi Görkem sayesinde öğrendim :) Bu ürünlerin hepsi merak edip her defasında bi göz atıp karar veremediğim ürünlerdi,belki şans benden yana olur ve benim olurlar :) Gökçe Emre olarak katılıyoruumm çekilişee,hadi bakalım şansımız açık olsuun ;)
    instagram:gokcemre
    mail:gkcemre92@gmail.com

    YanıtlaSil
  115. Merhabalarr :)

    Blogunuzu yasonunpenceresi adıyla takipteyim.
    Bloglovinden de takip ediyorum. http://www.bloglovin.com/yasonunpenceresi
    Twitterdan takipteyim ve duyuru yaptım. https://twitter.com/yase1206/status/469088388424159233
    İnstagramdan da yasorella adıyla takip ediyorum.

    Mail: yaseminciraci@hotmail.com

    Sevgiler :))

    YanıtlaSil
  116. Ben de! Ben de! :)
    Twitter'dan ellaesa, instagram'dan ernestinemalet olarak takip ediyorum.

    YanıtlaSil
  117. Dünden sonra, şu şahane çekilişe ben katılmasam çok ayıp olur değil mi? :)

    Öncelikle blogunu zaten takibe almıştım, bir de Bloglovin'den MugeL olarak takibe aldım, ya da buna benzer bir isim :P
    Twitter'dan takipteyim zaten, bu çekilişi duyurduğun tweeti RTlemiştim :)
    Instagram'da da halihazırda takipteyim.
    Ayrıca çekilişi buradan da duyurdum :) http://instagram.com/p/oQjb_lj8Jz/

    Mail: muge.lubic@gmail.com
    Twitter: @MugeLubic

    Sevgiler ve herkese bol şans!

    YanıtlaSil
  118. Herkese bol şans cilginbedis33@gmail.com :)

    YanıtlaSil
  119. İçimde katılma isteği uyandıran ilk çekiliş!:) iremst@gmail.com
    twitter.com/iremerglc
    instagram:iremerglc

    YanıtlaSil
  120. Çok güzel bir çekiliş katılmadan olmaz :)
    Blogunuzu aktasebru adlı blogumla takip ediyorum :)
    mail : ebruaktas1995@gmail.com
    instagramdan da takipledim :)
    instagram: ebrulimisali

    YanıtlaSil
  121. katılmazsam içime dert olurdu :)
    sefikaaltinci@hotmail.com
    sefika adıyla bloğunuzu takip ediyorum,
    twitter da sfkaltinci adıyla takipteyim ve
    paylaştım=> https://twitter.com/sfkaltinci/status/469093468896501760
    instagram da sfkaltinci adıyla takipteyim ve paylaştım

    herkese bol şans...

    YanıtlaSil
  122. mail: burcuzmirlii@gmail.com
    Bu harika çekiliş için teşekkürlerr :)

    YanıtlaSil
  123. melikeisilaysahin@gmail.com
    https://twitter.com/melikeisilay
    http://instagram.com/melikeisilay
    buda paylaşım https://twitter.com/rsetilluminate/status/469014160131776512
    https://twitter.com/intent/tweet?original_referer=http%3A%2F%2Fwww.bloglovin.com%2Fframe%3Fpost%3D2841012153%26group%3D0%26frame_type%3Db%26blog%3D10542407%26frame%3D1%26click%3D0%26user%3D0&text=%C4%B0lk+Blog+%C3%87ekili%C5%9Fim%21+%28The+Balm%2C+Wet+n+Wild%2C+Real+Techniques%2C+ve+Daha+Fazlas%C4%B1%21%29&url=http%3A%2F%2Fwww.bloglovin.com%2Fblog%2Fpost%2F10542407%2F2841012153&via=bloglovin


    her yerde takipteyim bana çıkar umarım :D

    YanıtlaSil
  124. Merhaba
    Bloglovın ve GFC de takipteyim
    Bloglovın Alev Turan Bozkaya
    GFC Alev t
    Twitter da paylaştım ve AlevTuran85 olarak takip ediyorum https://twitter.com/AlevTuran85/status/469099386996146177
    E mail alev_turan85@hotmail.com
    Hediyeler şahane ötesi çok güzel umarım kazanabilirim :)

    YanıtlaSil
  125. :))

    Merve Altunok (GFC,Bloglovin)
    mervealtunok@gmail.com

    YanıtlaSil
  126. Selamlar çok guzel hediyeler seçmişsin..
    mervelil ile izliyorum gfc de bende bloguma beklerim.Blogumda paylaştım.
    http://mervelil.blogspot.com.tr/2014/05/ready-set-illuminate-ilk-blog-cekilisim.html
    https://www.bloglovin.com/mervelil
    https://twitter.com/Merwelil
    http://instagram.com/mervelil ile takip ettim.
    monsoon1718@gmail.com

    YanıtlaSil
  127. takipteyimmm e-mailim ebrunyr@hotmail.com instagram : ebrunyr

    YanıtlaSil
  128. merhaba blogu audrey adı ile izliyorum
    mail adresim iozker@gmail.com

    YanıtlaSil
  129. lise son sınıf öğrencisiyim. ben de seneye boğaziçini kazanmak istiyorum :) yazın almak istediğim bütün ürünler bu çekilişte. ilk takip ettiğim blog sensin :) email: ayca.kartal.96@gmail.com

    YanıtlaSil
  130. heryerden takipteyim :)
    gizemres@gmail.com

    YanıtlaSil
  131. takipteyim yhulya1@gmail.com
    ınstagramda da yhulya adı ile takip ediyorum.

    YanıtlaSil
  132. Çok güzel bir çekiliş takip ettim :)
    alaraurazz@gmail.com

    YanıtlaSil
  133. Takip ettim ea_rockgirl.sevda_ea@hotmail.com instagramda da takip ettim sevda_adiyaman hediyeler cok guzel tesekkurler:)

    YanıtlaSil
  134. Belki bu sefer şans benden yana olur,çok iyi bir çekiliş ��☺️
    mugekartal93@gmail.com

    YanıtlaSil
  135. Merhaba :)
    Bu güzel hediyelere sahip olan kişi çok şanslı :)Umarım ben olurum :)
    İçlerinden bi kaç şeyi öyle çok istiyorum ki :)

    GFC: limonlu kek
    BLOGLOVİN: http://www.bloglovin.com/limonlukek
    TWİTTER: 0limonlukek0

    Blog duyurusu :
    http://happy0neday.blogspot.com.tr/2014/05/guncel-cekilisler.html

    Twitter duyurusu :
    https://twitter.com/0limonlukek0/status/469111966800551936

    0limonlukek0@gmail.com

    YanıtlaSil
  136. Bende katiliyorum cekilise

    YanıtlaSil
  137. İnstagramdan ve burdan takipteyim hediyeler cok guzel:) instagram sevda_adiyaman email ea_rockgirl.sevda_ea@hotmail.com

    YanıtlaSil
  138. bu güzellikler benim olursa çok mutlu olurumm ... pek.ala@hotmail.com
    katıldım bende

    YanıtlaSil
  139. Umarım bu güzel hediyelerin sahibi olurum:) melissilme@hotmail.com
    Burda Melis Dokumacı adıyla takipçinim ve twitterda da Melisdkmci adıyla takipçinim.
    Çekilişi twitterda duyurdum. https://twitter.com/Melisdkmci

    YanıtlaSil
  140. turkanarit.1994@gmail.com mail adresiyle blogunun takipçisiyim
    instagram:http://instagram.com/pinkpinkturtle
    tweeter:https://twitter.com/TrkanArt1
    Katılan herkese bol şans ! Çok güzel bir çekiliş :)

    YanıtlaSil
  141. aydenzaydng@gmail.com umarım kazanırım

    YanıtlaSil
  142. Merhaba çok güzel bir çekiliş olmuş :) Umarım bana çıkar:))))
    Blogunu takip ediyorum mail adresim : asguvenc@gmail.com
    Ayrıca seni instagramdan da takip ediyorum : http://instagram.com/asemraa , instagram hesabım gizli değil.
    Teşekkür ederim :))

    YanıtlaSil
  143. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  144. burcuogutcu2@gmail.com
    Twitter: https://twitter.com/BurcuOgutcuu
    paylaşım yaptığım link: https://twitter.com/BurcuOgutcuu/status/469116706582175744
    instagram: http://instagram.com/ogutcuburcu

    YanıtlaSil
  145. Hediyeler için teşekkürler...
    darkgreenleyl@hotmail.com
    Gfc: Barzah
    http://www.bloglovin.com/leylacetinkaya7393
    http://instagram.com/leylatugcu

    YanıtlaSil
  146. ilk çekilişinizin size uğurlu gelmesi dileğiyle ;)
    capardilek@gmail.com

    YanıtlaSil
  147. Ayyy harika bi çekiliş olmuuuuş! Hiçbir çekiliş bana çıkmadı bu çıksın ama artık yaaa:(

    Gfc'de Kozmetik Aşığı olarak takipteyim.

    Bloglovinde de Kozmetik Aşığı olarak takibe aldım. Bakiim belki link gözükür atayım da: https://www.bloglovin.com/kozmetikasigi/following

    Blogumda da paylaştım : http://kozmetikasigi.blogspot.com.tr/2014/05/cekilis-duyurular.html

    Ben de bloguma beklerim=)
    catgirlmakeup@gmail.com

    YanıtlaSil
  148. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  149. Hepsi harika şimdiden teşekkürler. Herşeyi yaptım, katılan herkese başarılar dilerim.
    kayaece99@gmail.com
    twitter: https://twitter.com/byecekaya
    instagram: http://instagram.com/byecekaya
    blogvin: http://www.bloglovin.com/ecekaya

    YanıtlaSil
  150. Uzun zamandır bu kadar güzel çekiliş görmemiştim ve resmen hazirladgm alinacaklar listemdekileri hediye ediyorsun cok beğendim :) Nzmye-ky@hotmail.com

    YanıtlaSil
  151. Merhaba ecemaaksoy@hotmail.com ile blogunuzu, ecemaaksoy ile ınstagram dan takip ediyorum :)

    YanıtlaSil
  152. merhabalar.buradan onlyldrm@gmail.com instagramdan birilknur adi ile takipcinim

    YanıtlaSil
  153. Merhaba GFC den profil ismimle bloglaovinden ladyxx kullanıcı adıyla takipteyim
    demetx@gmail.com

    YanıtlaSil
  154. Umarım kazanabilirim, gercekten cok güzel hediyeler! :)

    hilalaydin.41@gmail.com hesabımla bloğunu izliyorum
    twitterda bahsettiğim tweet : https://twitter.com/hllaydnnn/status/469112026283773952
    instagram: http://instagram.com/hllaydn
    Bloglovin'den Hilal Aydın olarak takip ettim
    Katılan herkese iyi şanslar !

    YanıtlaSil
  155. tugba acar kullanici adim
    tugbaonur06@hotmail.com
    Instagram.buglem06 olarak takip edip paylasip etiketledim.

    YanıtlaSil
  156. Merhabaa
    Böyle çekiliş görmedim ya hediyelere bak harikaaa <3

    GFC:Merve Akgün
    İnstagramda http://instagram.com/fashionlove_stylee kullanıcı adıyla takip ettim çekilişi duyurdum
    Bloglovin:modadelisimerve
    Blogumda duyurdum:http://merveylemakyajvemoda.blogspot.com.tr/2014/05/ready-set-illuminate-ilk-blog-cekilisim.html

    mrvakgn@windowslive.com

    Herkese bol şans (:


    YanıtlaSil
  157. hediyeler mükemmel!!! denizercet@gmail.com

    YanıtlaSil
  158. Katılmak istiyorum :)
    İletişim: deniz.su98@hotmail.com

    YanıtlaSil
  159. GFC de takipteyim Aygül Turan olarak
    aygult65@gmail.com
    wawwwwww diyorum bu hediyelere :)

    YanıtlaSil
  160. Çok istiyorum umarım kazanırım <3

    Gizem Kurukaya. bloğunuzu takip ettim ;
    gzm.krky@hotmail.com
    Instagram; gizemkurukaya. Sizi takip ediyorum ve paylaştım.
    Twitter; gizem_kurukaya

    YanıtlaSil
  161. Katıldımm :)
    seray-irmak@hotmail.com
    twitter. @serayirmak

    YanıtlaSil
  162. Merhaba,
    Özenle hazırlandığı çok belli bir çekiliş olmuş.
    Blogunu gfc ve blogvinden pembe pamuk adıyla takip ediyorum.
    Twitterdan takip edip yayınladım ama bir türlü linkini alamadım buraya koyabilmek için :(
    Twitter adım 'cimbomgscimbom'
    E-mail adresim pembepamuk06@gmail.com

    YanıtlaSil
  163. rabiscik.k@gmail.com ile takipteyim. güzel bir çekiliş olmuş

    YanıtlaSil
  164. merhabalaar :)) heyecan verici bir çekiliiş ürünler gercekten harika:)
    instagram : bsraabyrktr(http://instagram.com/bsraabyrktr)
    twitter: @bsrabyrktr (https://twitter.com/bsrabyrktr)
    herkese iyi şanslar :)

    YanıtlaSil
  165. Ilk blog çekilişi hayırlı uğurlu olsun :))) mail : sansim.ogreten@gmail.com Twitter : sansimsansim Instagram ise sansimm

    YanıtlaSil
  166. Merhabalar hediyeler mükemmel. Çok cömertce. Bende gfc-bloglovin-instagramda takip ediyorum. Ece bayraktar adım. Byrktr.ece@gmail.com adresim. Tesekkur ediyorum

    YanıtlaSil
  167. Merhabalar. İstek listemdeki pek çok ürünün bu çekilişte olduğunu görünce uzun zaman sonra ilk kez çekilişe katılıyorum :)
    Blogunu İnci Ö adıyla takipteyim.
    gfc den de takibe aldım https://www.bloglovin.com/search/http%3A%2F%2Freadysetilluminate.blogspot.com.tr%2F
    Twitterdan takipteyim. https://twitter.com/__Pearlyy__ retweetledim bile. Herkese bol şans :)

    herseybirmarklabasladi@gmail.com

    YanıtlaSil
  168. Ilk çekilişin hayırlı olsun :D aykivircik@hotmail.com
    Twitterdan duyurdum :) twitter.com/_suncloud
    instagram.com/kimchulren
    Blogunu takipteyim herkese bol şans

    YanıtlaSil
  169. Cok guzel bir cekilis tabiki katiliyorum l :)
    Blogu takip ettim : yonca.caliskan@gmail.com
    İnstagramdan da takip ettim :yoncaelif

    YanıtlaSil
  170. İlk çekilişiniz hayırlı olsun. Harika seçimler yapmışsınız belirtmeden geçemedim:)
    GFC ve Bloglovin de ozlemm kullanıcı adıyla takipçinizim.
    http://www.bloglovin.com/ozlemm
    esrakrgzl@hotmail.com
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  171. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  172. Merhaba! :)

    -GFC: m_frantic
    -Bloglovin: Geezy ( http://www.bloglovin.com/mfrantic )
    -Twitter: @mfrantic
    -Twitter Paylaşım: https://twitter.com/mfrantic/status/469138894470914049
    -Instagram: @m_frantic
    -Mail: gokcelik89@gmail.com

    YanıtlaSil
  173. Merhaba blogunuzu Görkem sayesinde buldum iyi ki de bulmuşum :D
    Bloglovin: https://www.bloglovin.com/snagmebasaran
    Instagram:http://instagram.com/nagmebasaran
    Twitter kullanıcı ismim ise @nagmebasaran
    e-mail adresim: sabahatnagmebasaran@hotmail.com

    Herkese bol şans :D Ayrıca wet'n wild cherry bomb rujunu amerikadayken almıştım tam anlamıyla mü-kem-mel :D

    YanıtlaSil
  174. Merhabalar :)
    Kesinlikle harika bir çekiliş olmuş :)
    Zorunlu ve yedek şartların hepsi tamam..
    8 hakla katılmış oluyorum.
    Denemek istediğim ürünler var; umarım kazanırım :)

    GFC : mmerwe
    Bloglovin (+1) : mmerwe
    Twitter (+2) : mmerwe_ Duyuru : https://twitter.com/mmerwe_/status/469139321283678208
    İnstagram (+1) : mmerwe_
    İnstagram Duyuru (+1) : http://instagram.com/p/oQ6JcTraO_/
    Blog (+2) : http://mmerwe.blogspot.com.tr/2014/05/mays-ay-celikisleri.html
    Mail : mmerwe.blogspot@hotmail.com

    YanıtlaSil
  175. İnce eleyip sık dokuyarak yazıyorsunuz. Bu da yorumlarınıza olan güveni arttırıyor.
    Sizi Görkem Karman sayesinde keşfettim.
    Daha sıklıkla yazı yazmanız dileğiyle :)

    mail: sln-lee@hotmail.com

    Instagram: http://instagram.com/selencinan
    Twitter: https://twitter.com/selencinan
    Bloglovin: http://www.bloglovin.com/selen9

    YanıtlaSil
  176. Harika bir çekiliş olmuş, harika ürünler seçmişsin ben de Instagram ve twitterda takip ettim ve twitter'da paylaştım

    acimert_esma@hotmail.com

    https://twitter.com/ZugasiBozo53

    http://instagram.com/zugasibozo53

    https://twitter.com/ZugasiBozo53/status/469132809995436033

    YanıtlaSil
  177. Çok çok cömert bir çekiliş hazırlamışsın teşekkürler :)
    Wet n wild bir ben bulamıyorum galiba hep talan halinde :(
    Sadece +2 ek hakcıkla katılıyorum :)
    GFC: sbnmkrkrz
    Bloglovin: http://www.bloglovin.com/sebnemkarakiraz
    Instagram'dan takip ettim: sebnemkarakiraz
    Mail: sebnemkarakiraz@gmail.com

    YanıtlaSil
  178. Merhaba, gfc Meltem İşcan olarak takip ediyorum.
    siscan2003@yahoo.com
    Güzel seçimler için teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  179. Bütün istediklerimi bir çekilişte toplamışsın :)İnşallah şan bana güler :) gfc pelinincekara@gmail.com

    YanıtlaSil
  180. Merhaba:)
    GFC: lilac silvia
    Bloglovin den de lilac silvia olarak takipteyim : https://www.bloglovin.com/lilacsilvia
    lilacsilvia@gmail.com

    YanıtlaSil
  181. Öncelikle çekilişin mükemmel ötesi olduğunu söylemek istiyorum.Bayıldım,kazanmayı deli gibi istiyorum :)
    Takipteyim.
    mail: sulenurakarcesme@gmail.com
    twitter:maNgasuleNur Duyuru: https://twitter.com/maNgasuleNur/status/469143739907457024
    İnstagram:maNgasuleNur

    YanıtlaSil
  182. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  183. cekiliş harika yaa
    twitterden takip ediyorum, kahveyokmuyduki adresiyle
    instagramdan takip ediyorum ve fotografı paylaştım coffeecatsmakeup adresiyle
    blogumdan duyurdum coffeecatsmakeup adresiyle


    http://coffeecatsmakeup.blogspot.com.tr/
    https://twitter.com/kahveyokmuyduki
    http://instagram.com/coffeecatsmakeup

    seviler:)
    elifyarkili@gmail.com adresiylede blogunu takip ediyorum

    YanıtlaSil
  184. Merhabalar çekiliş harika. Ben de katılıyorum.
    Blogunuzu takip ettigim adres: pdogulu@gmail.com
    Bloglovin: Pınar DOĞULU pdogulu@gmail.com
    www.bloglovin.com/pinardogulu
    instagram: www.instagram.com/pnrdgl

    YanıtlaSil
  185. Merhaba cangz adıyla bloğunu takibe aldım.
    Bloglovin:inci tanem
    twitter:@inc_tanem
    instagram:inc_tanem
    https://twitter.com/inc_tanem/status/469145115374526464
    emnklc@gmail.com

    YanıtlaSil
  186. Çekiliş mükemmel.
    cansuekmen95@hotmail.com

    YanıtlaSil
  187. Merhaba. İlk çekiliş hayırlı olsun :)
    Esma Nur Cengiz adıyla Gfc ve Bloglovin den takipteyim.
    twitterdan takip edip duyurdum.
    https://twitter.com/cengizzesma
    esmanurcengiz_3@hotmail.com

    YanıtlaSil
  188. İnstagramda takipçinim artık :)

    Mail adresimde wamponecann@gmail.com Çok cömert bir çekiliş olmuş :)

    YanıtlaSil
  189. takipteyim
    isabellamelissa21@gmail.com

    YanıtlaSil
  190. merhaba, takipçinizim. gfc: pervin
    http://www.bloglovin.com/pervineren90
    peren80@yahoo.com

    YanıtlaSil
  191. merhaba gerçekten çekiliş mükemmel ve youtube da videolarını görmek istiyoruzzz. instagramdan takip ediyorum 'caglaylin' fakat diğer ağları kullanmıyorum. mail adresim: aylin_6905@hotmail.com ve takipteyim. :)

    YanıtlaSil
  192. merhaba :)
    milky minty olarak takipteyim
    http://milkyandmintyshouse.blogspot.com.tr/2014/05/blog-post_21.html çekilişi blogumda paylaştım
    şerafettin kabadayı bloglovin

    erturk.hilola@hotmail.com
    şans bana gülsün artık :)

    YanıtlaSil
  193. Merhaba, çok kurtarıcı ürünlerden oluşan bir çekiliş olmuş. :)
    Blogunuzu demirdamla923@gmail.com adlı mail adresiyle takip ediyorum.
    İnstagramda:damlaaa1905 ismiyle takipteyim.

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  194. Çok güzel bir çekiliş olmuş :) Takipteyim :)
    merveyaldir@windowslive.com
    http://instagram.com/myaldir
    https://twitter.com/mryldr
    Merve Yaldır

    YanıtlaSil
  195. Gfc ve instagramdan ilkay ozbayrak olarak takipteyim :)
    twiterda @kurkcu_dukkanii olarak takip ediyorum bu sefer şans bana gülsün ...

    YanıtlaSil
  196. Instagram'da nilkush ismiyle,blogda nilsu_land@hotmail.com adresiyle takipteyim. :)

    YanıtlaSil