25 Mayıs 2014 Pazar

Rimmel London Colour Rush Balmlar


Merhaba! Bugün sizlere Rimmel London'ın geçtiğimiz haftalarda ülkemize gelen Colour Rush Balmlarını tanıtacağım. Aslında bu seride daha fazla renk vardı ama ülkemize sadece 4 rengi geldi, ben de hepsini aldım.



Tek tek incelemeden ve renklerinden bahsetmeden önce biraz yapılarından bahsetmek istiyorum. Öncelikle yapıları yumuşacık ve sürümleri oldukça kolay. Hafif bir vanilya kokuları var, benim hoşuma gitti, ama kokuya karşı hassas olanların almadan önce koklamalarını tavsiye ederim. İlk sürdüğünüzde lip balm gibi hissettiriyor ve oldukça nemlendiriyorlar ve parlak görünüyorlar, ama bir süre sonra bu his ve parlaklık biraz gidiyor. Kalıcılıkları ise oldukça iyi, nem hissi ve parlaklık zamanla kaybolsa da renk kalıyor, saatler sonra bile dudağınızda rengi görebiliyorsunuz. 


İlk olarak en açık renk olan 710 Drive Me Nude ile başlayalım. Pek fazla kahverengi tonlu nude ruja sahip değilim, pembe tonlu nude rujları kendime daha çok yakıştırıyorum. Bu ruju alırken sade bir kahve tonlu nude olacağını düşünmüştüm ve kabında tamamen kahverengi dursa da dudaklarıma uyguladığımda açık bir pembeye dönüştü. Acaba yanlış mı görüyorum diye elimin üstüne de uyguladım, orada da yine pembe renk verdi. Pigmentasyonu biraz zayıf, rujdansa hafif renkli lip balma daha yakın. Yoğun renk elde etmek için kat kat uygulamak gerekiyor. 


2-3 kat uygulandığında dudağımdaki duruşu bu şekilde. Gördüğünüz gibi hiç bej, kahverengi tonlarda bir ruj değil, doğal tonlarda bir pembe kendisi. Ben bu tonları makyajımda kullandığım için rengini sevdim, ama kahverengi tonlu nude sanıp alırsanız hayal kırıklığına uğrarsınız.


Serideki ikinci açık renk 100 Give Me A Cuddle. Bu tür açık pembe rujları bahar ve yaz aylarına çok yakıştırıyorum, bu nedenle hemen kaptım. Gerçekten de beklediğim gibi çıktı, ne soğuk ne sıcak tonlu çok tatlı bir pembe. Bu rujun da pigmentasyonu biraz zayıf, ancak kat kat uygulandığında opak bir sonuç elde edilebiliyor.


Dudaklarımda yine 2-3 kat uygulanmış halini görüyorsunuz. Ben bu rengi çok sevdim ve günlük makyajlarımda sık sık kullanıyorum. Bu arada bu rujun rengi oldukça canlı, kabında öyle durmasa da dudakta kendini kesinlikle belli ediyor, sade, hafif bir renk değil.


Koyu renklere geçtiğimizde adeta rujların yapısı değişiyor, sanki bambaşka bir ürün deniyormuşum gibi hissettim. 600 On Fire capcanlı bir kırmızı. Rengini tek katta veriyor ve tamamen opak oluyor. Uygulamadan önce dudaklarımı nemlendirmeyi unuttuğum için dudağımdaki çatlakları biraz belirginleştirdi, ama nemlendiriciliğini oldukça beğendim.


Rengi gördüğünüz şekilde, çok canlı bir kırmızı. Ben bu rengi çok beğendim, ama kullanmak için biraz cesaret gerektirdiğini söylemeliyim. Günlük kullanılabilecek bir renk bence değil, oldukça iddialı bir kırmızı.


Seriden aldığım son renk ise 220 Rumour Has It. Bu da aynı On Fire gibi capcanlı, tek katta opak olan bir renk. 


Rumour Has It bu serideki favorim oldu. Oldukça iddialı, capcanlı bir fuşya-kırmızı olan bu renge tek kelimeyle bayıldım. Soğuk tonlu yansımalara sahip, bu nedenle dişlerinizi olduğundan beyaz gösterecektir. Yine oldukça cesaret gerektiren bir renk olsa da ben bu ruju sık sık kullanacağıma eminim.


Rimmel London Colour Rush Balmları oldukça beğendiğimi söylemeliyim. Yanılmıyorsam 16 TL civarında bir fiyatları vardı, ben ilk çıktıklarında indirimde almıştım. Watsons'ın sık sık yaptığı indirimlerde bence bu rujlara bir şans verebilirsiniz, ama bence indirimsiz fiyatlarını da hak ediyorlar. Tek üzüntüm serideki diğer renklerin gelmemesi, çünkü özellikle koyu renklerin performansı gerçekten çok iyi ve bu seriden daha fazla ürüne sahip olmak isterdim. Görüşmek üzere! 

17 yorum:

  1. 100 Give Me A Cuddle'ı çok beğendim ben de :) ama hepsi de sana yakışmış açıkçası :)
    blogun çok güzel,çoook beğendim her postuna yorum yapasım var,fotoğraflar kullandığın ürünler gerçekten çok iyi :)
    milkyandmintyshouse.blogspot.com.tr bana da beklerim destegine ve fikirlerine ihtiyacım var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de hepsini sevdim açıkçası :)

      Çok teşekkür ederim, özen göstermeye çalışıyorum, beğenmene çok sevindim :) Hemen bakıyorum bloguna :)

      Sil
  2. Give me a cuddle ve rumour has it harika görünüyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de bu dördü arasından en sevdiğim ve kendime en çok yakıştırdığım o ikisi oldu :)

      Sil
  3. Özellikle Give Me A Cuddle rengine bayıldım :) Hepsini güle güle kullan .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok güzel bir renk, çok teşekkür ederim :)

      Sil
  4. Ben de give me a cuddle 'a goz diktim. Cok hos duruyor. Tam yazlik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten yaz makyajlarına çok yakışacak türden bir renk, mutlaka bir göz at derim :)

      Sil
  5. Hepsini birlikte yorumlamissin iyiki, ben de give me a cuddle var ve dedigin gibi cok renk vermiyo renkli lip balm gibi. Diger bloglarda bu rujlar icin cok opak dendiginde sasirip duruyodum meger koyular tamamen farkliymis :)
    Ben pek anlasamadim rujla, hemen matlasti surdukten sonra ama sen sevdiysen gule gule kullan! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ilk önce bloglarda koyu renklerini görmüştüm ama açık renklerini almıştım ve benimkilerde sorun var galiba sanmıştım ama onları da alınca anlaşıldı, gerçekten bambaşka rujlar gibiler :) Bende sürdükten çok kısa süre sonra nem vermeyi bıraktı ama çok da matlaşmadı, şimdilik anlaşıyoruz bakalım. Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  6. Ben Give me a cuddle aldım sadece diğerleri sıradan gelmişti. Kokusuna yapısına bayıldım hatta bugün dudağımda da vardı ^^ Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bir daha düşününce Give Me a Cuddle ve Rumour Has It dışındaki ikisini pas geçebilirmişim diye düşünüyorum, sıradanlar haklısın. Kokusu da yapısı da duruşu da gerçekten çok iyi, Give Me a Cuddle bu ara çantamdan hiç eksilmiyor tam günlük bir renk :) Teşekkür ederim, sen de güle güle kullan! ^^

      Sil
  7. Give me a cuddle çok guzel durmus alabilrim onu :) Güle gle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, herkese yakışacağını düşündüğüm, tam yazlık bir renk. Mutlaka göz atmalısın :)

      Sil
  8. Gittim dün Rumour Has It'i aldım merak edip, bu kadar güzel bir renk olamaz. Üstelik mükemmel kokusu var, sanki pudra şekeri gibi. Dudaklarımı yiyesim geliyor. :D

    YanıtlaSil