17 Şubat 2014 Pazartesi

Benefit The Bronze of Champions Set


Merhaba! Bugün sizlere Benefit'in denemek istediğim pek çok ürününü barındıran, aldığımdan beri çok severek kullandığım bir ürününden bahsetmek istiyorum: The Bronze of Champions Set.



Bu set Creaseless Cream Eyeshadow - Bikini-tini, Hoola bronzer, Watt's Up highlighter, They're Real maskara, Thanks a Latte tekli far ve Ultra Plush Lip Gloss - Hoola ürünlerinden oluşuyor. Özellikle Watt's Up, Hoola, ve They're Real'ı denemeyi çok istiyordum, bu ürünlerin minilerinden ve birçok farklı üründen oluşan bu set benim için çok daha avantajlı oldu. 


Bu setin oldukça büyük bir aynası var. Aynanın iki yanında yana doğru açılan ve setteki ürünlerin ne şekilde kullanılacağına dair bilgiler içeren oldukça iyi hazırlanmış ve iyi düşünülmüş mini bir kitapçık var. Bu sayfaları yana doğru açtığınızda aynayı görebilirsiniz. 


İlk olarak Creaseless Cream Eyeshadow - Bikini-tini ile başlayalım. Bu krem farların iki renginden daha önce blogumda bahsetmiştim (buraya tıklayarak okuyabilirsiniz). Bu far da aynı onlar gibi mükemmel bir yapıya sahip, yumuşacık, sürerken adeta akıp gidiyor, çok pigmentli ve tüm gün hiç bozulmadan kalıyor. Bu mini boyla ilgili hoşuma gitmeyen tek şey boyutu gerçekten küçük olduğu için ürünü parmak ucuyla almanın sıkıntı yaratması, ama fırçayla alırsanız bir sorun oluşturmayacaktır.


Bikini-tini gördüğünüz gibi tam bir şampanya rengi. Hafif bir pembelik içeriyor ama çok değil. Işıltısı, rengi, yapısı... Her şeyiyle çok güzel bir far. Eğer bu minik boyu bitirmeyi başarırsam mutlaka tam boyunu alacağım.


Hoola bronzer ise neredeyse tüm blogger/vloggerın sahip olduğu, ellerinden düşürmedikleri ve öve öve bitiremedikleri bir bronzer. Hal böyle olunca ben de denemek için sabırsızlanıyordum, beklentilerim de yüksekti. Ama bu ürün beklentilerimi kesinlikle karşıladı diyebilirim. Yapısı yumuşacık, mat bitişli, kontür için ideal bir bronzer. Gerçekten söylenildiği kadar varmış.


Rengi de ne kahverengi ne turuncu, solda yoğun uygulanmış, sağda ise oldukça dağıtılmış halini görebilirsiniz. Gördüğünüz gibi asla abartı durmuyor, oldukça doğal görünüyor. Ben bu ürünü hem kontür için hem de bronzer olarak kullanıyorum. Yine mutlaka tam boyunu alacağım bir ürün.


Setin içinden bu şekilde minik bir fırça çıkıyor. Sürekli elimin gideceği bir fırça değil ama kontür için şekli ideal ve zor durumlarda allık ya da pudra uygulamak için bile kullanılabilir. Setlerin içinden genelde kullanışsız ve gereksiz fırçalar çıkar ama bu fırça kesinlikle öyle değil, kendisini oldukça beğendim. 


They're Real maskara ise yine herkesin konuştuğu, aşık olduğu, methiyeler düzdüğü bir Benefit ürünü. Bu ürünün neden bu kadar sevildiğini de anlamak zor değil. Ben bu maskarayı tek kat uyguladığımda oldukça iyi bir hacim ve uzunluk elde ediyorum, kirpiklerimi de yapıştırmıyor. Favori kullanım şeklim tek kat uygulamak, abartı olmayan ama günlük kullanım için bana beklediğimi veren bir görünüm elde ediyorum. Ama bu rimeli kat kat uyguladığınızda hem kirpikleri yapıştırmıyor, hem de gerçekten upuzun ve takma kirpiğe benzeyen kirpikler elde ediyorsunuz. Tam boyunu şu sıralar almayı düşünmüyorum çünkü elimde kullanılmayı bekleyen çok fazla rimel var, ama onları bitirmeyi başarabilirsem istek listemde bu ürün yer alacak.


Sette ne numaralandırılmış, ne isimlendirilmiş, kendi halinde orada duran (yine dramatikleştim) bu tekli farın adı Thanks a Latte. Yapısı yumuşacık, oldukça pigmentli, Benefit kalitesine yaraşır bir far. 


Adının çağrıştırdığı gibi latte rengine benzeyen, ışıltılı sütlü bir kahve. Bu setin bronz temasına gerçekten çok yakışan, yerinde bir seçim olmuş. Tekli far olarak satın alacağım bir ürün değil, çünkü sahip olduğum paletlerde buna benzer renkte çok fazla farım var. 


Watt's Up aydınlatıcının yazısını blogumda daha önce yazmıştım (buradan okuyabilirsiniz), o nedenle tekrar uzun uzun anlatmayacağım. İlk sürüşte oldukça yoğun bir somon rengi gibi gözüken, ama dağıtıldığında harika bir şampanya rengi ışıltı veren, oldukça doğal duran, harika bir krem aydınlatıcı diyebilirim. Mutlaka tam boyunu alacağım. 


Pek parlatıcı insanı olmadığımı daha önce söylemiştim. Toplam 2 tane lipglossum var, sahip olduğum dudak ürünlerinin sayısı düşünülürse 2 tane lipglossumun olması bu ürünlere olan uzaklığımı oldukça güzel bir şekilde anlatıyor. Hem kendime yakıştırmıyorum hem de uzun ve gür saçlarım olduğu ve genelde saçlarımı açık kullandığım için de saçlarımın dudaklarıma yapışmasından nefret ediyorum. 

Ultra Plush Lip Gloss - Hoola, Benefit'in tüm allıklarına benzer renklerde çıkardığı lip gloss serisinden bir ürün. Hoola bronzerın lip gloss versiyonu olduğu için bronz tonlarda, set için yerinde bir seçim olmuş. Yapısı çok yapış yapış değil, meyveli bir tadı var, dudaklarda çok ağır durup rahatsız etmiyor. 


Dudaklarımda duruşu bu şekilde. Şeftalimsi bir tonu var, kabında göründüğü kadar pigmentli değil, hafifçe renk içeriyor. Aslında duruşunu beğendim, abartılı bir ışıltı değil güzel bir parlaklık veriyor. 


Bu seti iyi ki almışım diyorum, eğer kendime uyan bir rengini bulabilirsem fondöten, pudra, kapatıcı ve Porefessional bazdan oluşan How to Look the Best at Everything seti de mutlaka denemek istiyorum. Benefit ürünlerinden denemek istedikleriniz varsa bu şekilde setlere yönelmenizi tavsiye ederim. Hem neredeyse tek ürüne vereceğiniz fiyata birçok ürüne sahip olursunuz hem de ürünleri deneyip tam boyunu alıp almayacağına karar verirsiniz. Benefit sürekli yeni setler çıkarıyor, mutlaka denemek istediğiniz ürünleri içeren bir set bulabilirsiniz. Görüşmek üzere!

6 yorum:

  1. Çok başarılı bir inceleme yazısı olmuş! Benefit ürünlerini pek deneme fırsatım olmadı ama they're real maskarayı kullanıyorum.Bi seviyorum bi sevmiyorum :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim! Ben de Benefit ürünlerine bu setle giriş yaptım diyebilirim, yurtdışına göre burada fiyatları oldukça pahalı olduğundan ürünleri tek tek almaktansa setler çok daha mantıklı geliyor. Ben de They're Real konusunda kararsızım aslında, tamam güzel bir maskara ama benim çok daha fazla beğendiğim ve çok daha ucuz maskaralarım var. :/

      Sil
  2. Primping With The Stars setini almıştım çok sevmiştim. Şimdi bunu görünce bunu da almak lazım oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aklımda bir set daha vardı ama hangisiydi acaba diye düşünüp düşünüp bulamamıştım saatlerdir, Primping With The Stars olduğunu hatırlatman cüzdanım adına hiç iyi olmadı. :) Bu set gerçekten alınası, çok severek kullanıyorum. :).

      Sil
  3. Selam,

    Ürünlerimizi beğenmene çok sevindik. :)

    Bene-Sevgiler,
    Benefit Cosmetics Türkiye

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba! Güzel yorumunuz beni çok mutlu etti, bene-sevgiler! :)

      Sil