4 Aralık 2013 Çarşamba

Sephora Jumbo Liners


Merhaba! Bugünün konuğu bir Sephora alışverişimde kasanın yanında 5'li set halinde oldukça uygun bir fiyata görüp denemek için aldığım Sephora Jumbo göz kalemleri. 

Hey everyone! I saw these Sephora Jumbo Liners as a set at the checkout counter on one of my Sephora visits and I wanted to give them a shot.



Bu kalemler üzerlerinde yazan 12-HR yani 12 saat ifadesini sonuna kadar hak ediyorlar. Sürdüğüm anda sabitlenip ben temizleyene kadar hiçbir akma, bulaşma, renk kaybı olmadan kalıyorlar. Yukarıdaki renkleri tek katta elde ettim, inanılmaz opaklar ve sürümleri yumuşacık, adeta kayıp gidiyorlar.

These definitely live up to the 12-HR claim written on them, they stay put without any creasing or fading until I take them off. The swatches above are just one swipe, they're incredibly opaque. They're so soft, creamy, and they just glide on the lids.

Purple Glitter ve White Glitter renkleri adlarından da anlaşılacağı gibi simli renkler ama içerdikleri sim kesinlikle abartı durmuyor. Özellikle Purple Glitter ve Kaki (Aslında Khaki olmalı ama ürünün üzerinde Kaki yazıyor) renklerinin kahverengi ve yeşil gözlere çok yakışacağını düşünüyorum. White Glitter göz pınarını renklendirmek ya da renkli farlara baz oluşturmak için tüm göz kapağına uygulayarak kullanmak için birebir. Taupe rengini tek başına ya da bronz tonlardaki makyajlarda baz olarak kullanıyorum, harika bir renk ve bu serideki favorim. Black ise siyah göz kalemi sevenlerin mutlaka edinmesi gereken bir kalem, ben çok fazla siyah kalem kullanmasam da kullanmak istediğim zaman elim hep buna gidiyor. Gördüğüm en siyah kalemlerden biri!

Purple Glitter and White Glitter (obviously) have glitter in them but the glitter is not over-the-top, it looks as natural as it can. Purple Glitter and Kaki (It should be Khaki but they named it Kaki, weird.) are perfect for enhancing the color of brown, green or hazel eyes. White Glitter is great for highlighting the inner rim or to be used as a base for colored eyeshadows. Taupe is my favourite out of these 5, it's such a pretty color for using on its own or as a base for bronze toned shadows. Black one is a must buy for those out there who love black eyeliners. I for one don't actually use black liners all the time, but when I want to, I mostly reach for this one. It's one of the blackest blacks I've ever seen! 


Sephora eyelinerlar hakkındaki ilk izlenimim oldukça olumlu oldu. İndirimde rastlarsam bu seriden bir kaç renk daha denemek istiyorum. Görüşmek üzere!

My first experience with Sephora eyeliners was definitely positive and I can't wait to try more colors from the line. See you soon!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder