18 Aralık 2013 Çarşamba

L'oreal Infallible Far / L'oreal Infallible Eyeshadow - Sahara Treasure


Merhaba! Bugünün konuğu şu ana kadar denediğim farlar arasında en değişik yapıya sahip olan L'oreal Infallible farların Sahara Treasure rengi.

Hey everyone! Today I'll be talking about this eyeshadow called Sahara Treasure by L'oreal Infallible line, which has quite an interesting texture, unlike any eyeshadow I've seen.



Bu farlar sıkıştırılmış pigment olarak geçiyor, dolayısıyla pigmentlerin ayrılıp dağılmaması için farın üzerinde baskı oluşturan bir kapak var. Bu kapağı her kullanımdan sonra tekrar yerine koymak gerekiyor, yoksa farın yapısı bozulabilir. 

These are defined as pressed pigments, so they come with a black lid that presses them and keeps the pigments intact. You have to put the lid back on after each use, never throw it away. 

Sıkıştırılmış pigment olmalarına rağmen asla dökülme yapmıyorlar, zaten parmağınıza aldığınızda yumuşacık, neredeyse pudra-likit arası bir yapısı olduğunu görüyorsunuz. Bu farların en sevdiğim özelliği harika renk vermeleri, ve kesinlikle ben silene kadar bozulmadan gözlerimde kalmaları. Renk vermeleriyle ilgili bir not düşeyim, bu farı uyguladıktan sonra göz kapağıma rimel bulaştırırsam fardan birazcık bulaşan yerin üzerine sürerek siyah lekeyi kapatabiliyorum. Ufacık bir hata yüzünden tüm göz makyajımı baştan yapmaktan beni kurtaran bu farın bu derece pigmentli olmasını çok seviyorum.

Although they are pressed pigments, they don't have any fall out. These have an incredible texture, when you touch the eyeshadow with your fingers, it feels like it is almost liquidy, it's that soft and creamy. They stay put without any creasing or fading until you take them off. They have extraordinary color payoff, imagina such a payoff that can cover up the smudged mascara on your eyelids. I love this eyeshadow because of it because I have quite shaky hands and I always end up with some mascara smudge on my lids and have to do my eye makeup all over again, but with this eyeshadow, there's no need for that.    

Sahara Treasure rengini tanımlamak oldukça zor, kum rengi, bronz ve şampanya karışımı gibi tanımlanabilir. Işığı yansıtan bir yapıya sahip, bu nedenle sadece bu farı kullandığınız bir göz makyajı sanki bir kaç farklı renk kullanmışsınız gibi gözüküyor. Bu farı ilk aldığımda 2 ay boyunca her gün kullandım, günlük kullanım için harika bir renk. Yukarıdaki swatchlarda sağdakinde tek kat uyguladım, soldakinde ise sağa uyguladıktan sonra parmağımda kalan ürünü uyguladım. Sağdaki gibi yoğun bir kat uyguladıktan sonra bile parmağımda oldukça fazla ürün kaldı, ne kadar pigmentli olduğunu buradan görebilirsiniz.

Sahara Treasure is the best color ever, it's hard to describe but it's a sandy bronze-champagne mixture. It's quite light reflecting and looks amazing as a one-color eyeshadow look. I've used this for 2 months straight when I first got it, it's such a perfect no fuss everyday color. The swatch on the right is the color with only one swipe, and on the left, I swiped whatever is left from my first swatch, and there still is quite a bit of product.


Bu farın yapısını o kadar çok beğendim ki, her indirimde mutlaka 1-2 rengini alıyorum. Ülkemizde olmayan ama yabancı youtuberlarda gördüğüm Amber Rush ve Bronzed Taupe renklerinin de en yakın zamanda ülkemize gelmesini diliyorum. Siz de yaklaşan yeni yıl indirimlerinde bu farlara bir şans verebilirsiniz. Görüşmek üzere!

I love these eyeshadows so much, I make sure to grab a few when they're on sale. Many people are saying that these are Giorgio Armani Eyes to Kill eyeshadows' dupes, if you have your eyes on them but find them too expensive, you may give these a shot. See you soon!

2 yorum: