19 Aralık 2013 Perşembe

Turuncukasa.com Alışverişim


Merhaba! Geçtiğimiz günlerde Turuncukasa.com'dan yüklü bir Bioderma alışverişi yaptım. Alışverişim hakkında genel bir kaç bilgi verirsem gelecekte bu siteden alışveriş yapacaklara faydalı olabileceğini düşündüm.


Öncelikle biraz cilt tipimden bahsedeyim, karma bir cildim var ama yağlı olan bölgelerim çok ilginç. Genelde karma ciltli kişilerde T bölgesi yani alın ve burun yağlı, yanaklar ve çene kısmı kuru olurken bende bu durum tam tersi, T bölgem kupkuru, yanaklarım ve çenem ise yağlı ve sivilce/siyah nokta oluşumuna meyilli. Karma bir cilde sahip olduğum için bir yandan yağlı ve akne/siyah noktalara yatkın cilde uygun bir yandan da kuru ciltlere uygun ürünler kullanıyorum.

Bioderma cilt bakımında çok güvendiğim bir marka ve Turuncukasa.com da Bioderma ürünlerini piyasa fiyatı üzerinden oldukça indirimli sattığından hem bir kaç yeni ürün denemek, hem de sevdiğim ürünleri yedeklemek amacıyla bu alışverişi yaptım.

Öncelikle tabii ki Sensibio H2O stokladım, ondan bir farkı var mı diye denemek için de karma ve yağlı ciltlere uygun olan Sebium H2O'nun 100 ml'lik minik boyunu aldım.

Çok sevdiğim Vichy nemlendirici serumum bittiği ve yeni ürünler denemek istediğim için Hydrabio serum'a bir şans vermek istedim.

Sebium Serum, Sebium AKN ve Sebium Global uzun süredir denemek istediğim ürünlerdi. Sebium AKN ve Sebium Global'i çok sevdiğim Sebium temizleyici jel ile birlikte bir sette bulunca dayanamayıp o seti satın aldım. Sebium Serum'u da sepete attım.

Fiyatlar ve teslimat hızı konusunda (siparişi verdikten 2 gün sonra elime ulaştı) alışverişimden çok memnun kalmış olsam da değinmek istediğim 2 olumsuz nokta var:

1) Ürünlerin Biobonus puanlarının çıkartılması. Bioderma markasının ürünlerinin fiyatlarına göre 1,2,3 gibi puanları var ve 10 puan topladığınızda 2 puanlık bir ürünü bedavaya alabiliyorsunuz. Bu puanların çıkarılacağı sitede yazsa da bence bu pek doğru bir davranış değil, sonuçta her ne kadar bu ürünleri indirimli alıyor olsak da bedavaya almıyoruz.
2)Tester gönderilmemesi. Daha önce alışveriş yaptığım eczane sitelerinde tester isteği belirtmesem bile yaptığım alışverişten cilt tipimi tahmin edip ona uygun tester gönderildiğine bile şahit olmuştum. Bu alışverişimde ise oldukça yüklü bir miktar ödememe rağmen hiçbir tester gönderilmedi.

Son olarak da ben bu ürünlerde son kullanma tarihinin geçmiş olması gibi bir durum yaşamadım, hepsinin en az 1 yıl raf ömrü var ama internetten alışveriş yaptığınızda bu detaya dikkat etmenizi öneririm. 

Eğer tester gönderilmesi ya da Biobonus puanları sizin için önemli değilse ve sadece eczane alışverişinizi indirimli yapmak istiyorsanız bu siteyi önerebilirim. Görüşmek üzere!


2 yorum:

  1. bu tarz alışverişlerimi dermomarket veya dermoeczanemden alıyorum. ertesi gün elime geçiyor ve ufak tefek testerlar da gmnderiyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de uzun zamandır sadece Dermoeczanem'den alıyordum ama burada Biodermaları indirimli görünce denemek istedim, bundan sonra Dermoeczanem'le devam ederim :)

      Sil